Přihlásit
: 1 [2] 3
   |   
: Firefox a doplnky  ( 6587 )
karel kudrna
Hero Member
*****

Karma: 14
: 567


skill :: googllama jabber:patryk@jabber.cz


« #15 : February 21, 2009, 11:29:41 »

ezo, ty jsi génius...já to hledám už měsíc  , je to tedy jinej problém, ale +1.

prostý user
...selským rozumem...
Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #16 : February 22, 2009, 23:38:08 »

Ja jsem nemnel Firefox 2. Mnel jsem Firefox 3.O.3 a tu slozku jsem smazal. Ale nepomohlo to.

Furt nemuzu instalovat zadni doplnek pro firefox. Router, nebo ... to nebude protoze jeste s 3 pocitace sdilim sit. Tam to funguje.
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #17 : February 23, 2009, 00:37:14 »

Ja jsem nemnel Firefox 2. Mnel jsem Firefox 3.O.3 a tu slozku jsem smazal. Ale nepomohlo to.

Furt nemuzu instalovat zadni doplnek pro firefox. Router, nebo ... to nebude protoze jeste s 3 pocitace sdilim sit. Tam to funguje.
Tak snad jedine zazalohovat zalozky a provest reinstall. Po vcerejsi aktualizaci je v repu konecne 3.0.6.
urpmi --replacepkg firefox firefox-cs
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
karel kudrna
Hero Member
*****

Karma: 14
: 567


skill :: googllama jabber:patryk@jabber.cz


« #18 : February 23, 2009, 15:52:30 »

Ja jsem nemnel Firefox 2. Mnel jsem Firefox 3.O.3 a tu slozku jsem smazal. Ale nepomohlo to.

Furt nemuzu instalovat zadni doplnek pro firefox. Router, nebo ... to nebude protoze jeste s 3 pocitace sdilim sit. Tam to funguje.
myslím, že reinstal nepomůže...spíš to bude nějaký nastavení...jak píše Hobil, záloha záložek (ale ničeho jinýho!!!) a smazat ~/.mozilla, tedy pokud nemáš ještě Thunderbirda, pak by to chtělo záloh víc. Anebo líp...přejmenuj tu složku na ~/.bakmozilla a restartni to...

prostý user
...selským rozumem...
Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #19 : February 23, 2009, 23:36:32 »

Diky, zkusim to a dam vedet.
Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #20 : February 26, 2009, 21:57:01 »

Prejmenoval jsem mozillu soubor, ale asi to nebude ta cesta.

usr/lib tam jsem to prejmenoval. Nepomohlo to urcite je jeste negde. Prosim te o napovedu ve kterm souboru mam to prejmenovat,

Dekuji
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #21 : February 26, 2009, 22:05:53 »

~ znamena domovsky adresar uzivatele, tedy /home/uzivatel/
adresar ~/.mozilla je cely vypsany /home/uzivatel/.mozilla
Jasny?
Prepisovat jmeno spustitelneho souboru nicemu nepomuze, to dejte zpet.
H

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
karel kudrna
Hero Member
*****

Karma: 14
: 567


skill :: googllama jabber:patryk@jabber.cz


« #22 : February 26, 2009, 22:16:14 »

ouvej, ouvej...nikde jinde, než v /home nic nedělej, to je nejkratší cesta jak si rozladit loutnu, radši se víc ptej!

prostý user
...selským rozumem...
Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #23 : February 26, 2009, 22:34:42 »

Dekuji moc za pomoc.

Takze, prejmenoval jsem slozku. Firefox se znovu nainstaloval. Novy, bez zalozek a nezabralo to.

Nemuzu dostat zadni plug in do firefoxu.
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #24 : February 26, 2009, 22:50:43 »

Jak jste ho instaloval?

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
karel kudrna
Hero Member
*****

Karma: 14
: 567


skill :: googllama jabber:patryk@jabber.cz


« #25 : February 26, 2009, 22:58:55 »

H. asi myslí ten firefox...

prostý user
...selským rozumem...
Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #26 : February 26, 2009, 23:04:53 »

Instaloval jsem normalne, sprava sotwaru.

Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #27 : February 26, 2009, 23:08:20 »

Ale po prve jsem vubec nemusel instalovat, totiz stacilo nainstalovat Mandriva 2OO9 cz - instalacni CD a tam uz byl Firefox.
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #28 : February 26, 2009, 23:11:43 »

jj, chapu, je mezi defaultne instalovanymi aplikacemi. Jen pro jistotu:
1. kdyz ho spustite, jaka verze se otevre? (menu Napoveda - O aplikaci...)
2. adresar ~/.mozilla/firefox byl pred instalaci presunut ci smazan?
3. byla pred novou instalaci odstranena puvodni verze?
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #29 : February 26, 2009, 23:16:14 »

1. Tet je posledni verze 3.0.6 Anglicka. Drive jsem mnel 3.0.5
2. adresar .mozilla jsem prejmenoval na .bakmozilla
3. Prvne jsem odinstaloval 3.0.5, prejmenoval ten soubor a pak nainstaloval 3.0.6

Dobre jsem to udelal protoze v 3.0.6 uz nebyly moje zalozky a nastaveni.
: 1 [2] 3
   |   
 
: