Přihlásit
: 1 2 [3]
   |   
: Firefox a doplnky  ( 6586 )
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #30 : February 26, 2009, 23:29:16 »

Dobra. Kdyz doinstalujete balicek firefox-cs budete mit i cestinu.
Kdyz spustite spravce doplnku, Ziskat nove doplnky a zadate do vyhledavaciho policka trebas adblock, vypisou se dostupna rozsireni?
Pokud na nejaky radek kliknete, roztahne se a objevi se tlacitko Pridat do aplikace firefox?
Pokud na tlacitko kliknete, co presne nasleduje?

Zacinam mit pocit, ze je to spis tema pro specializovanou konferenci k firefoxu na http://forum.czilla.cz/ .
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #31 : February 27, 2009, 00:00:31 »

Najedu na Tools/Add ons tak se rozbale plug ini, vyberu plug in a zmacknu add to firefox.

A zacne conection a nic. 5 minut. A pak se otevre okno s otazkou jestli to opravdu chci.
Odsouhlasim.
Pak zacne instaling. Zase 5 minut.

A na koncu Error:


Firefof could not install file from location:

addons.mozzila.org......

Because download error 228


Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #32 : February 27, 2009, 00:22:09 »

Tak uz vim proc to dela. Je to chyba na serveru Mozille.

Pokud se stahuje doplnek s https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4554 tak to neide.

Ale pokud to udelam pres ftp:

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/addons/4554/ tak se to nainstaluje v poradku.

To jsem precet na:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090105154307AAAuaIz

Hlavne ze uz mohu nainstalovat.

Dekuji moc za pomoc a zdravim
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #33 : February 28, 2009, 18:58:15 »

https je zabezpeceny server ktery vyuziva ssh. Zrejme ho nemate nainstalovane. Neni to chyba serveru.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
: 1 2 [3]
   |   
 
: