Přihlásit
: [1]
   |   
: Kde a GNOME  ( 3019 )
Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« : February 28, 2009, 22:26:45 »

Dobry den, pouzivam Gnome graf. prostredi a otazka je:

Je mozne a jak prepinat mezi Gnome a Kde prostredi?

Dekuji za odpoved
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : February 28, 2009, 22:50:15 »

Ano, samozrejme ze jde. Je treba se odhlasit a pri opetovnem prihlasovani zvolit jine sezeni /jine prostredi/

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #2 : February 28, 2009, 22:56:13 »

A mam nainstalovat task-kde4?
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : February 28, 2009, 22:57:55 »

Pokud chces pouzivat nejaky program, musis jej samozrejme prvne nainstalovat. Takze pokud to ma byt KDE, musis jej doinstalovat... jj, musis predtim mit task-kde4

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Pava
Jr. Member
**

Karma: 0
: 72


« #4 : February 28, 2009, 23:01:01 »

Dekuji za odpoved
: [1]
   |   
 
: