Přihlásit
: [1]
   |   
: Mandriva 2009.0 Krusader root  ( 3010 )
Anubis77
« : March 15, 2009, 21:06:55 »

Pekny vecer,mandriva 2009.0 kde 3, krusader jde zpustit pouze modry obycejny.cerveny root nereaguje vubec,ani v konzole,jinak bych sem dal vypis. diky.
« : March 15, 2009, 21:08:51 Anubis77 »
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : March 15, 2009, 21:08:49 »

prikaz kdesu nepomaha?

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Anubis77
« #2 : March 15, 2009, 21:11:36 »

jj de je to anglicky    midnith commander nejde v rezimu root?
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : March 15, 2009, 21:12:54 »

Jiste, ze jde:
pust terminal, prihlas se jako root a napis mc A je to

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Anubis77
« #4 : March 15, 2009, 21:18:32 »

ano jde to,jaka muze byt pricina toho ze nejde krusader root?
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #5 : March 15, 2009, 21:20:34 »

To, ze KDE3 ma polovinu knihoven z KDE4, kde to mam pocit taky nejde. Ale jisty si tim nejsem...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
alda81
Hero Member
*****

Karma: 43
: 2 621


alda81@jabber.cz


« #6 : March 15, 2009, 21:22:00 »

zkuste do konzole zadat su - (su mezera minus) enter, heslo_roota, enter a pak krusader - pak to pojede - jedná se o bug

Na zmrdy, wohnouty a ichtyly nereaguju - někdy se ale neudržím a udělám vyjímku.

Na každé prase se vaří voda a čím větší prase, tím větší kotel. (lidová moudrost)
Anubis77
« #7 : March 15, 2009, 21:22:42 »

aha dekuji,v gnome mi to dela to stejne,budu tedy pouzivat mc diky
Anubis77
« #8 : March 15, 2009, 21:24:29 »

zkuste do konzole zadat su - (su mezera minus) enter, heslo_roota, enter a pak krusader - pak to pojede - jedná se o bug

Takto to jde,obema Vam moc dekuji. 
: [1]
   |   
 
: