Přihlásit
: [1]
   |   
: Zástupce na ploše na java aplikaci  ( 2197 )
jan27t
Newbie
*

Karma: 0
: 33


368891576
« : April 03, 2009, 19:01:22 »

Lze si vytvořit zástupce na ploše na java aplikaci?
Pokud ano, jak mám postupovat.
Děkuji za radu. 

Mandriva 2009CZ 32bit, KDE 4.2
Procesor AMD: 2,4MHz
Ram: 4560MB
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : April 03, 2009, 19:03:20 »

Stejně, jako odkaz na jinou aplikaci. Az na to, ze příkaz (tim myslim misto v tom dialogu) bude:
java -jar  cesta/k/souboru/soubor.jar

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
jan27t
Newbie
*

Karma: 0
: 33


368891576
« #2 : April 03, 2009, 19:06:40 »

Super!!! Děkuji moc 
Ještě že tu máme tak chytrého rádce pro nás začátečníky

Mandriva 2009CZ 32bit, KDE 4.2
Procesor AMD: 2,4MHz
Ram: 4560MB
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : April 03, 2009, 19:08:30 »


Před chvilkou mi jeden (vim kdo...) dobrák zapískal ( -1 karma). Ale je fajn, ze aspon nekdo je rad, ze neco tu delam...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
: [1]
   |   
 
: