Přihlásit
: [1]
   |   
: problem zo zvukom  ( 2716 )
pepo


« : April 04, 2009, 23:36:34 »

nazdar mam zvukovu kartu na doske HDA NVidia mal som problem ze mi trhal zbuk to som vyriesil naistalovani codekov Realtek - audiopack 5.09, polepsila sa kvalita zvuku ale stale mi tam daco praska pri prehravani songov neviete mi stym dakto poradit?,diky moc
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #1 : April 06, 2009, 21:09:32 »

Jaky OS?
Jake graficke prostredi?
Jaky ovladac zvuku?
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
pepo


« #2 : April 07, 2009, 10:45:34 »

mandriva 2009 gnome ovladac je intel HDA driver (snd hda intel [ALSA])
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : April 07, 2009, 11:10:25 »

'mandriva 2009' je jen polovicni informace

chybi:
* kolik bitu : 32/64
* jake vydani:       CZ, FREE, ONE, PowerPack

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
pepo


« #4 : April 07, 2009, 12:37:24 »

'mandriva 2009' je jen polovicni informace

chybi:
* kolik bitu : 32/64
* jake vydani:       CZ, FREE, ONE, PowerPack

sorry je to 32bit free
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #5 : April 08, 2009, 19:28:48 »

mandriva 2009 gnome ovladac je intel HDA driver (snd hda intel [ALSA])
Znamena to, ze jsi vypinal Pulse Audio?

lze zkontrolovat utilitou draksound.
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
pepo


« #6 : April 09, 2009, 21:32:43 »

no PulseAudio,Automatic routing from ALSA to PulseAudio, user switching for audio applications, tieto veci mam zapnute a vyp. mam 5.1 sound with PulseAudio
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #7 : April 09, 2009, 21:40:35 »

V draksoundu zkuste zrusit vsechna zatrzitka s vyjimkou prepinani uzivatelu.
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
: [1]
   |   
 
: