Přihlásit
: [1]
   |   
: instalovat a odebrat software  ( 1563 )
axoz
Newbie
*

Karma: 0
: 7


« : September 13, 2009, 20:41:02 »

Lidi z ničeho nic mi přestalo fungovat v aplikacích instalovat nebo odebrat softvare vždy si to vyžádá heslo root ale pak se nic neděje zapne se jen autorizace a nic víc chjo pomoc
Luděk Sladký
Hero Member
*****

Karma: 4
: 1 358


« #1 : September 13, 2009, 22:30:13 »

Tak zkus pustit rpmdrake z konsole prihlaseneho na roota. Třeba to něco vypíše.
axoz
Newbie
*

Karma: 0
: 7


« #2 : September 14, 2009, 19:59:07 »

dnes to už funguje hurá
: [1]
   |   
 
: