Přihlásit
: [1]
   |   
: Verzie instalácií  ( 1173 )
JC
Full Member
***

Karma: 0
: 244


« : December 21, 2009, 12:19:37 »

Zdravím chcem sa opýtať či je rozdiel v inštalačkách v čase. Či keď som si stiahol dvd napr 2010 v novembri a keď si ho stiahnem v decembri, či sú nejaké opravy zakomponované v inštalácii, alebo je to to samé čo v novembri.

Sledujem tým že som 3x inštaloval 2010 a nespustil som NB tak či mám znova stiahnuť a skusiť install, mimochodom znova mam upozornenie na novu verziu, lebo bežim na 2009.1 a spustiť ten upgrade on line.

Vďaka za doporučenie
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : December 21, 2009, 12:42:06 »

Jakmile vyjde ISO soubor, NEZMENI se. Tzn. ze stejné bude i v únoru. Co se týče toho appletu, tak to opravdu dostanes nejnovější verzi (instalují se balíky tuším i z update repozitářů, takže by to jet mělo )
« : December 21, 2009, 12:44:07 Peťoš »

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Paur
Hero Member
*****

Karma: 31
: 1 416


http://pavel-linux.blogspot.com/

312891810
« #2 : December 21, 2009, 12:51:56 »

Opravy chyb aplikací jsou bez problémů pomocí aktualizací po instalaci. Bohužel se občas objeví chyba přímo v instalátoru - a tam je to problém (pamatuju se na chybu v mdv2008.1 - pád instalace při aktualizaci a ponechání starého jádra, teď v mdv2010.0 zase problém s uživatelským účtem při zachování oddílu /home)

NTB: Acer Extensa 5220 (Celeron 1,73 GHz,2GB), Mageia 2 32bit KDE 4.8.2)
PC: Intel C2D E4300,2GB,NVidiaGF7600GS,Mageia 2 32 bit KDE 4.8.2, WinXP Pro
Tablety: SmartQ V5-II (ARM 720 MHz, 256 MB, 2 GB, Android 2.1, Ubuntu 9.10 LXDE), Archos 101G9 (OMAP 2x1 GHz , 512 MB, Android 4)
JC
Full Member
***

Karma: 0
: 244


« #3 : December 21, 2009, 18:08:57 »

Dík za odpoveď, ešte jedna otázka, prosil by som link (ak sa už riešilo) čo je potrebné zabezpečiť pred on line aktualizáciou na MDV2010. Čítal som že id užívateľa, no neviem či nie iba pri novej inštalácii, prípadne odzalohovať si nejaké nastavenia, mail, stiahnuť novy ovladač VGA alebo ovladač na wifi( v 2009.1 som išiel cez wraper) na pripojenie na net.
Asi najdôležitejši je ten net a grafika aby som sa dostal do grafického prostredia. Pri poslednej inst. mi spustilo príkazový riadok a pokiaľ nemám net tak som v haji.


Dík

PS: Možno niekto mi doporučí aby som neaktualizoval.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #4 : December 21, 2009, 18:26:52 »

pokud chceš dělat online aktualizaci, tak problémy s UID nebudou. Stejně tak by mělo fungovat všechno ostatní, jen si dej pozor, aby Ti po celou dobu jel net. Jinak v pohodě.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
JC
Full Member
***

Karma: 0
: 244


« #5 : December 21, 2009, 21:36:43 »

Tak to radšej napojím na kábel aby sa náhodou neseklo wifi.

Dík
: [1]
   |   
 
: