Přihlásit
: 1 [2]
   |   
: Audacious 2.2 pro 32 bitovou Mandrivu 2010  ( 6536 )
vallonew
Hero Member
*****

Karma: 8
: 801



« #15 : January 09, 2010, 18:56:01 »

pro mě osobně je i Audacious přehlednější (nejsem hudební fanda, mám pár MP3, nepotřebuju knihovny atd, stačí mi jeden playlist Tím neříkám, že Amarok je špatný, naopak, je výborný, ale pro mě je opravdu zbytečně přeplněn funkcemi
K vůli tomu také používám Audacious. Je pro mě taky přehledný a má jen ty funkce co potřebuji. Amarok toho má více a to mi tak nevyhovovalo. Jinak, že si bere 15% jsem jen napsal pro porovnání.      
vallonew
Hero Member
*****

Karma: 8
: 801



« #16 : January 09, 2010, 19:01:44 »

Kolísá od 10% do těch 15% tak je to ještě nižší. No prostě já to beru jako v pohodě.


* snímek2.jpeg (49.6 , 658x449 - 367 .)
Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #17 : January 09, 2010, 19:14:25 »

Takže, pokud jsem nainstaloval Audacious 2.1 z oficiálních repozitářů, tak jsem dosáhl na 10%(což bylo maximum během přehrávání jedné písničky) vytížení CPU, čili o 4% více, stále to není oněch bájných 15%.

Zde je top pro Audacious 2.1 z oficiálního repozitáře:

http://dl.dropbox.com/u/1416113/Fotky%20na%20webu/audacious_2.1_top.png

Nainstaloval jsem zpět "svůj" Audacious a vše opět ok - vytížení 6%.
« : January 09, 2010, 19:17:02 Jakub Šenk »

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #18 : January 09, 2010, 19:19:26 »

Kolísá od 10% do těch 15% tak je to ještě nižší. No prostě já to beru jako v pohodě.

Já taky, nevím proč se to tolik řeší.

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
Ivan Bibr
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 52
: 3 298



« #19 : January 09, 2010, 19:26:33 »

Co přesně tímto příkazem udělám?

Vygeneruješ media_info/ v aktuálním adresáři (.). Zdroj je hotový - stačí ho hodit na FTP.

Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #20 : January 11, 2010, 21:02:30 »

No nevím, ale "genhdlist2 . --clean --xml-info"  mi připadá asi tak stejně pracné jako "zip audacious_2.2_RPM.zip *.zip".

Tak jsem ten příkaz zkusil. Všechno dobré až do chvíle přidání repa, napíše mi to, že je problém s MD5 a zdroj se nepřidá. Tak nevím, jestli je chyba na straně serveru nebo příkazu.

Jo a neznáte nějaký free FTP hosting?

Děkuji

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #21 : January 11, 2010, 21:15:50 »

Tak nevím, jestli je chyba na straně serveru nebo příkazu.
Ten příkaz je správně. Takže buďto je zadán ve špatném adresáři, nebo špatně nahrán či přidáván repozitář...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #22 : January 11, 2010, 21:34:56 »

Už to je ok, chyba u mě....

(místo odkazu na celý adresář jsem urpmi cpal odkaz přímo na jeden z mých RPM souborů )

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
: 1 [2]
   |   
 
: