Přihlásit
: 1 [2] 3
   |   
: Firefox 3.6 pro 32 bitovou Mandrivu 2010  ( 11711 )
Lucie
Hero Member
*****

Karma: 2
: 734



« #15 : January 28, 2010, 16:39:31 »

No, to je fajn, že si o tom tak hezky pokecáte, ale já bych radši od někoho aktualizaci, (mám vás jako --update oba), aby to fungovalo...

Nikdy neudělám dnes nic, co mohu neudělat taky zítra. (Fernando Pessoa)
Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #16 : January 28, 2010, 16:41:36 »

Peťoš mi zatím nic neposlal A v Cookeru taky nic nového není.

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #17 : January 28, 2010, 16:47:21 »

No, to je fajn, že si o tom tak hezky pokecáte, ale já bych radši od někoho aktualizaci
Já mám dost své vlastní práce a takovéto hacky dělám ve volných chvílích, kterých není moc. Jestli chcete (myšleno obecně) na někoho nadávat, tak leda na sebe -- používejte jen oficiální a prověřené repozitáře -- pokud to, co mám v repu nefunguje, tak to buďto opravím a nebo to dám do... pryč.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #18 : January 28, 2010, 16:52:40 »

Balíčky jsou tvořeny z oficiálních repozitářů, akorát ne ze stabilních, ale z Cookeru. Jakožto takové mohou mít chyby, které nejsme s Peťošem schopni opravit. Navíc toto je chyba, kterou má jen někdo, ne všichni...

Jakmile se na Cookeru objeví nový balíček, není problém jej přebalit, rád to udělám, zatím se tomu tak nestalo

Lucie, pokud ti náš FF nefunguje tak jak potřebuješ, měl by ti jít nainstalovat FF 3.5.7 z repozitářů. 

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
Lucie
Hero Member
*****

Karma: 2
: 734



« #19 : January 28, 2010, 17:01:57 »

Lucie, pokud ti náš FF nefunguje tak jak potřebuješ, měl by ti jít nainstalovat FF 3.5.7 z repozitářů. 
To samozřejmě můžu, jen jsem vás chtěla trošku pokopnout, hihi... Že když už to děláte, tak opravit, když to nefunguje jak má...

Nikdy neudělám dnes nic, co mohu neudělat taky zítra. (Fernando Pessoa)
Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #20 : January 28, 2010, 17:07:59 »

Jak říkám, alespoň já dělám pouze balíčky a ne software A tohle je softwarový a ne balíčkový problém

Možná to bych to přirovnal asi k tomuto:

Dostaneš od někoho poštou balíček. Jenže tobě se nelíbí, co je v něm a místo toho, aby sis stěžovala odesílateli, tak si stěžuješ poště

Věc druhá je, kdyby ten balíček byl poničený nebo podobně, což ale tento případ není , balíček je OK a jde jej pěkně nainstalovat.

A teď vážně - divné je, že někomu to dělá, jinému ne, fakt si to nedovedu nějak moc vysvětlit...
« : January 28, 2010, 17:11:15 Jakub Šenk »

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
Lucie
Hero Member
*****

Karma: 2
: 734



« #21 : January 28, 2010, 17:25:21 »

Ale Tobě to, aspoň podle toho, co jsi napsal, dělalo taky, a problém v HW to není. Ten Pc je sice low-endový a ne nejnovější, ale upřímně, má to Pentium D s 2x2,8, 4x1 GB RAM a grafiku 7600GS s 512MB a ovladače mám dobře, zas tak blbá nejsem, a ono se opravdu "zapotí" jen při přítelových hrách nebo při překonvertovení a úpravách videa, jinak to zvládá všechno docela v poho. Na pozadí mi běží mi pořád Transmission, ale to hlásilo odesílání i stahování že "Nečinný", a pak Exaile, a nic z toho ten procesor tak nevytěžuje, aby se z toho zbláznil a nezbylo mu na FF...
Kdysi, ječtě v 2008.0, jsem si nainstalovala nějaký balíček od pana Cyroně, nainstalovat to šlo, ale spustit ne, tak jsem mu napsala, a on to opravil ještě ten den.
A jinak, když se mi pokazí ta naše Fiesta, tak samozřejmě nepíšu do Německa výrobci, ale jdu k tomu prodejci se servisem tady, protože předpokládám (a správně) že když mi to prodali, tak mi to taky opraví, když to přestává brzdit...

Nikdy neudělám dnes nic, co mohu neudělat taky zítra. (Fernando Pessoa)
Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #22 : January 28, 2010, 17:30:05 »

U toho jednoho videa ano. Jinak Youtube běží OK. Problémový FF odstraním ze svého repozitáře, zbytek ponechám, FF je poslední software, který jsem kdy veřejně publikoval, nemám na tohle náladu. Do zdrojáků FF nebudu zasahovat, nezlobte se na mě...

EDIT: Provedeno! FF smazán z mého repozitáře, zbytek ponechán.
« : January 28, 2010, 17:34:12 Jakub Šenk »

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
Lucie
Hero Member
*****

Karma: 2
: 734



« #23 : January 28, 2010, 17:47:06 »

U toho jednoho videa ano. Jinak Youtube běží OK. Problémový FF odstraním ze svého repozitáře, zbytek ponechám, FF je poslední software, který jsem kdy veřejně publikoval, nemám na tohle náladu. Do zdrojáků FF nebudu zasahovat, nezlobte se na mě...

EDIT: Provedeno! FF smazán z mého repozitáře, zbytek ponechán.

Jestli jsem Tě naštvala nebo urazila, tak promiň, to jsem nechtěla... Jen jsem chtěla upozornit na to, že tam je problém, a když jsme pak začali diskutovat, tak svůj pohled... Byla by škoda, kdybyses kvůli mě naštval a přestal dělat cokoli... Já taky pomalu překousávám tu hádku s Ivanem a urážku od něj a začínám přemýšlet, že bych pro Mandrivu ještě něco udělala...

Nikdy neudělám dnes nic, co mohu neudělat taky zítra. (Fernando Pessoa)
Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #24 : January 28, 2010, 17:56:44 »

Jen jsem zjistil, že na všechno to testování a všechno okolo nemám nervy ani čas. Vyzkoušel jsem si, jaké to je a obdivuji Peťoše, že na má tolik nervů a času na své repo

Já původně ani repozitář nechtěl dělat, ale Ivan mě popostrčil, tak jsem to zkusil

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
David Šindelář
Full Member
***

Karma: 14
: 155


316500139
« #25 : January 28, 2010, 18:40:22 »

A teď vážně - divné je, že někomu to dělá, jinému ne, fakt si to nedovedu nějak moc vysvětlit...
Já nevím, ale mohlo by to mít i souvislost s grafickým ovladačem/hardwarem

Lucie
Hero Member
*****

Karma: 2
: 734



« #26 : February 03, 2010, 15:38:36 »

Jen jsem zjistil, že na všechno to testování a všechno okolo nemám nervy ani čas. Vyzkoušel jsem si, jaké to je a obdivuji Peťoše, že na má tolik nervů a času na své repo

Já původně ani repozitář nechtěl dělat, ale Ivan mě popostrčil, tak jsem to zkusil

Nebyla to Tvoje chyba, je to asi někde v tom Firefoxu. Nahradila jsem ten Tvůj stejnou verzí z MIB, a dělalo to to stejné, pro pořádek jsem to testla na přesně tom samém videu. Tak jsem to odinstalovala a vrátila distribuční 3.5.7, a tam to jede v pohodě...

Nikdy neudělám dnes nic, co mohu neudělat taky zítra. (Fernando Pessoa)
Ivan Bibr
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 52
: 3 298



« #27 : February 11, 2010, 18:15:23 »

Jen jsem zjistil, že na všechno to testování a všechno okolo nemám nervy ani čas. Vyzkoušel jsem si, jaké to je a obdivuji Peťoše, že na má tolik nervů a času na své repo

Já původně ani repozitář nechtěl dělat, ale Ivan mě popostrčil, tak jsem to zkusil

Toto ti odpadne, když správně specifikuješ podmínky. Proto mám u repa toto upozornění:

"...Nedoporučuji instalaci balíčků tehdy, když vám v systému všechno funguje k vaší plné spokojenosti — můžete o bezproblémovou funkčnost přijít (oficiální balíčky jsou lépe testovány). Chyby v balíčcích mi nehlaste, většinou je jen zkompiluji...."

a totéž (nebo něco podobného) doporučuji i tobě . Lidi, kteří i přesto reagují, pak můžeš směle ignorovat - pravděpodobně totiž neumí číst takže si tvoji případnou odpověď stejně nepřečtou .

Kdybys měl problém s místem tak dej vědět - Peťoš to nedávno taky řešil, a už přesídlil...

Jupin
Newbie
*

Karma: 0
: 13


« #28 : April 15, 2010, 17:36:58 »

Tak se mi taky přestalo přehrávat flashové video po upgrade FF na 3.6.3 a nepomohlo přeinstalování Flashe od Adobe ani z plf.
Hledal jsem jestli se třeba neperou plug-iny a odstranil jsem "swfdec-mozilla" (přes instalaci/odebrání SW) a už to zase jede. Zatím se to nijak negativně neprojevilo - ničemu nevadí, že už tam není.

Mandriva 2010.0 32bit, Gnome
desktop: AMD AthlonXP 2500/1,8GHz, 512MB RAM, Ati HD3650
notes: Dell D430, C2D U7600/1,2GHz, 1GB RAM, Intel 950
Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #29 : April 15, 2010, 19:57:04 »

jj, častý problém dobré je mít buď jeden flash plugin nebo žádný a používat Google Chrome, v něm už je integrován. Integrovaný flash jde používat i v jiných prohlížečích případně....a je automaticky aktualizován ze strany Google...

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
: 1 [2] 3
   |   
 
: