Přihlásit
: [1] 2 3 4
   |   
: Problém po instalaci  ( 8323 )
zazavalero


« : February 11, 2010, 10:21:21 »

Mam problem. Po instalaci mandriva one 2010 mi nejde spustit firefox, centrum ovládání mandrivy a jiné. Proč? Mam Acer aspire  one 1 gb ram 1,6 ghz procesor, 16gb ssd. Instalace probehla v pořádku.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : February 11, 2010, 10:23:21 »

spust si terminál a napiš například právě firefox a potvrd enterem. Všechny hlášky, které Ti to vypíše, překopíruj sem.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
zazavalero


« #2 : February 11, 2010, 10:24:42 »

jo a jeste když si spustím open office tak na mikrosekundu se oběví ten obrázek a nic...
zazavalero


« #3 : February 11, 2010, 10:26:17 »

když dam firefox:

Chyba na sběrnici (neplatná adresa) (SIGBUS)
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #4 : February 11, 2010, 10:28:15 »

Budto nepodporovaná sběrnice a nejsou na ni ovladače, ale to by nejelo vůbec nic. IMHO je to na reklamaci kompu. Ale ještě počkej, co na to Ivan...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
zazavalero


« #5 : February 11, 2010, 10:48:09 »

Ivané halo!!
zazavalero


« #6 : February 11, 2010, 10:49:41 »

a co mam zadat na ovladací centurm mandrivy? schvalne by me zajimalo co vyjde...
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #7 : February 11, 2010, 10:50:25 »

Ivané halo!!
Ivan maká, nemůžeš očekávat, že napíše okamžitě...

a co mam zadat na ovladací centurm mandrivy? schvalne by me zajimalo co vyjde...
mcc

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
zazavalero


« #8 : February 11, 2010, 10:53:12 »

to my nenapsalo nic   
zazavalero


« #9 : February 11, 2010, 10:54:53 »

nemam to zkusit naistalovat znovu?
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #10 : February 11, 2010, 11:00:57 »

Pokud tam nemáš žádná data, tak za to nic nedáš. Pokud jsi stahoval placky tak ověř md5 součty ISO obrazů i vypálených DVD (pokud jsi to nedělal)...
info zde: http://wiki.mandrivalinux.cz/2010.0_download

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
zazavalero


« #11 : February 11, 2010, 11:12:09 »

tak jdu na to...
zazavalero


« #12 : February 11, 2010, 12:10:32 »

už to jede !! opravdu. po 2 instalaci je to ok. a vim asi cim to bylo... díky za ochotu..
zazavalero


« #13 : February 14, 2010, 11:48:44 »

No ale ted mi to čím dál častejí jak s to spustí ukazuje "proces pro protokol desktop neočekávaně skončil" co s tím 
jindra3191


« #14 : February 23, 2010, 19:01:30 »

nainstaloval jsem mandrivu free 2010 a funguje mi, ale asi po 5ti minutach se mi to sekne?
: [1] 2 3 4
   |   
 
: