Přihlásit
: 1 [2]
   |   
: Nejde mi na instalovat original Mandriva linux 2010 cz  ( 5190 )
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #15 : August 06, 2010, 11:27:42 »

Zmetek je silné slovo. ... Radši zůstaň u Windows.
Klííííd. Ne všichni prostě snesou, že mají levný NT-loader-only firmware na levné desce. Tohle ber s nadhledem.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Aksavaden
Jr. Member
**

Karma: 1
: 90


209851763
« #16 : August 06, 2010, 11:41:14 »

Klííííd. Ne všichni prostě snesou, že mají levný NT-loader-only firmware na levné desce. Tohle ber s nadhledem.

Stačilo by kdyby sem napsal co tam má napsáno. 
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #17 : August 06, 2010, 11:44:26 »

Stačilo by kdyby sem napsal co tam má napsáno. 
To napsal:
"ISOLINUX 3.82 MANDRIVA LINUX ETCD"

Tohle už nemá cenu víc řešit. Je pryč a už se nevrátí.

IB: zamknout vlákno?

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Ivan Bibr
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 52
: 3 298



« #18 : August 06, 2010, 11:56:27 »

Tuš v mediu to není zkušal jsem obě a naběhly. Do toho biosu se mi moc nechce hrabat pokud mi někdo neřekne co přesně mám udělat. Že ja mám dycky taku smůlu.

Tomu nerozumím - co to je "zkušal jsem obě a naběhly"? Evidentně to nenaběhlo, že jo, jinak by tady nebyl ten dotaz. Jaké obě - kde naběhly - co to znamená?

IB: zamknout vlákno?

Nevidím důvod.

Lukášsss


« #19 : August 06, 2010, 17:59:37 »

Myslím tím že naběhly obě dvd (32 i 64) na jinem PC. Chyba není na dvdčkách
Aksavaden
Jr. Member
**

Karma: 1
: 90


209851763
« #20 : August 06, 2010, 19:11:03 »

Myslím tím že naběhly obě dvd (32 i 64) na jinem PC. Chyba není na dvdčkách

Zdá se že ne. Pokus se projít nastavení v BIOSu a napiš sem co tam je. Třeba někdo bude vědět co se má nastavit aby to fungovalo.
jentzek
Sr. Member
****

Karma: 12
: 305



« #21 : August 07, 2010, 10:47:45 »

Zdá se že ne. Pokus se projít nastavení v BIOSu a napiš sem co tam je. Třeba někdo bude vědět co se má nastavit aby to fungovalo.
Treba i vyrobce a oznaceni desky by nebylo od veci 
danielle
Jr. Member
**

Karma: 0
: 61


« #22 : November 25, 2010, 03:46:03 »

Dneska mi taky nešlo instalovat z originálního dvd Mandriva Linux 2010cz, starší mechanika s ním měla problém. Když jsem ho přepálila ve druhém počítači, instalace probíhá zatím bez problémů.
Ivan Bibr
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 52
: 3 298



« #23 : November 25, 2010, 13:08:42 »

Dneska mi taky nešlo instalovat z originálního dvd Mandriva Linux 2010cz, starší mechanika s ním měla problém. Když jsem ho přepálila ve druhém počítači, instalace probíhá zatím bez problémů.

Vyplatí se zkontrolovat jestli není z výroby poškrábané nebo jinak poškozené - v takovém případě máte samozřejmě nárok na reklamaci u prodejce.

: 1 [2]
   |   
 
: