Přihlásit
: [1]
   |   
: Firefox v mandrive spring  ( 2642 )
lukacenko
Newbie
*

Karma: 0
: 29


463124553 lukacenko9@hotmail.com
« : August 20, 2010, 15:45:43 »

cawte nainstaloval som si linux mandriva 2010 spring v setko je v poriadku len  to nie ze  je tam nova mozilla  a tam ked pouzivam skratku  alt + tab tak to na inom principe funguje ako na tej starsej   pred tym som pouzival 2010 . 0  a tam to bolo ok.  da sa to niejak nastavit  alebo  musim nainstalovat starsu ..



dakujem
jentzek
Sr. Member
****

Karma: 12
: 305



« #1 : August 20, 2010, 16:41:38 »

cawte nainstaloval som si linux mandriva 2010 spring v setko je v poriadku len  to nie ze  je tam nova mozilla  a tam ked pouzivam skratku  alt + tab tak to na inom principe funguje ako na tej starsej   pred tym som pouzival 2010 . 0  a tam to bolo ok.  da sa to niejak nastavit  alebo  musim nainstalovat starsu ..



dakujem
Jeste znovu prosim. Mne alt+tab prepina okna. Jak bys rad, aby to fungovalo ?
lukacenko
Newbie
*

Karma: 0
: 29


463124553 lukacenko9@hotmail.com
« #2 : August 20, 2010, 17:06:08 »

no tak cize na tomto videu to pekn krasne videt najprv pusti prehliadaac chrome a potom firefox chcem aby  to fungovalo v fifexofe ako v chrome to prepinanie oknien v mandrive 2010. 0 mi to fungovalo normalne.

   http://www.youtube.com/watch?v=MQjZf6E-Kzo
« : August 20, 2010, 17:13:37 lukacenko »
jentzek
Sr. Member
****

Karma: 12
: 305



« #3 : August 20, 2010, 17:19:11 »

no tak cize na tomto videu to pekn krasne videt najprv pusti prehliadaac chrome a potom firefox chcem aby  to fungovalo v fifexofe ako v chrome to prepinanie oknien v mandrive 2010. 0 mi to fungovalo normalne.

   http://www.youtube.com/watch?v=MQjZf6E-Kzo
Fajn,tak uz si se naucil pridat internetovy odkaz. Este na diakritice a preklepech bych pred vlozenim zapracoval ...
Celkem se divim, ze by zkratka alt+tab fungovala na prepinani zalozek(ne oken jak pises). Ve FF se to prepina Alt+"+ěščřž"(na slovenske klavesnici to ř asi nemate  )... dle poradi zalozky (karty). Nebude to lepsi reseni ?
« : August 20, 2010, 17:22:48 jentzek »
lukacenko
Newbie
*

Karma: 0
: 29


463124553 lukacenko9@hotmail.com
« #4 : August 20, 2010, 17:27:51 »

Viem co myslis ze alt + 1 ,2,3  ale ja potrebujem  to co som pisal u teba by to malo ist  CTRL + TAB   lebo ja som si to nastavil na alt + tab...  
« : August 20, 2010, 17:31:06 lukacenko »
jentzek
Sr. Member
****

Karma: 12
: 305



« #5 : August 20, 2010, 17:48:23 »

Viem co myslis ze alt + 1 ,2,3  ale ja potrebujem  to co som pisal u teba by to malo ist  CTRL + TAB   lebo ja som si to nastavil na alt + tab... 
Promin, nedokazu poradit. Snad nekdo jiny Pouzivam totiz KDE. To je odlisne od tveho Xfce, ci Gnome (nemylim-li se). Je treba v prvnim prispevku specifikovat svoji konfiguraci. Ne kazdy ma totiz doma kristalovou .... (). Me je proti srsti, ze je neco takovyho mozny nastavit, odjakziva tim prepinam okna, tim druhym zas plochy. Je to hezky poruce 
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #6 : August 20, 2010, 20:10:13 »

lebo ja som si to nastavil na alt + tab... 
Pokud sis  něco někde sám nastavoval, tak nechtěj, aby Ti ostatní radili, jak to přenastavit... Navíc tohle vlákno jsem četl několikrát a nechápu, co vlastně chceš. Vidím, že přepínat taby a okna, ale vůbec netuším, co vlastně.
TIP: zkus Ctrl+PgUp a Ctrl+PgDown

Jentzek má +1 za trpělivost

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
: [1]
   |   
 
: