Přihlásit
: 1 [2]
   |   
: OpenOffice - síťový disk  ( 9536 )
George111
Full Member
***

Karma: 0
: 118



« #15 : August 26, 2010, 13:07:41 »

no to je mi jasné. Několik let jsem dělal správce Exchange serveru  A proto také vím, že je pro celý server nastavena jedna kódová stránka jednotná, ostatně jako v celé doméně WIN - jak to velký Bill doporučuje....
každopádně to je úplně jedno. Problém se tímto vyřešil i když je to docela bug, který by stálo za to, aby někdo z vývojářů pořešil.

díky za pomoc všem.

Díky, díky za odpovědi. Používám MND Free 2010.1 64bit, KDE 4.4. (desktop) a MND Free 2010.1 32b, Gnome 2.30.0 (NB).
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #16 : August 26, 2010, 15:20:29 »

nemáš zač, rádo se stalo

edit: toto je můj 5555 příspěvek tady
« : August 26, 2010, 15:22:21 Peťoš »

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
pert2
Sr. Member
****

Karma: 9
: 291


« #17 : August 29, 2010, 22:50:13 »

1. Prostě ten příkaz přidej do souboru /etc/rc.d/rc.local.
2. Jakou verzi OpenOffice používáš? Zkusil bych nainstalovat verzi 3.2.1 přímo ze zdrojů OpenOffice.org nebo openoffice.cz.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #18 : August 29, 2010, 23:02:12 »

1. Prostě ten příkaz přidej do souboru /etc/rc.d/rc.local.
"Čistější" řešení je vložit správný řádek do /etc/fstab. V tomto případě je to:
:
//serverWIN/sdilena_slozka /home/user/adresar cifs user=domena/login,password=heslo,uid=500,gid=500,nobrl,iocharset=utf8

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
George111
Full Member
***

Karma: 0
: 118



« #19 : August 31, 2010, 13:52:04 »

vložil jsem daný příkaz do /etc/fstab a následně příkazy i do spouštěcího scriptu /etc/rc.d/rc.local a vše funguje naprosto bez problémů :-) :-) :-)

Díky, díky za odpovědi. Používám MND Free 2010.1 64bit, KDE 4.4. (desktop) a MND Free 2010.1 32b, Gnome 2.30.0 (NB).
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #20 : August 31, 2010, 13:54:27 »

do rc. bych to nedával -- stejně to musí failovat -- jakmile je disk připojen (dle FSTab), tak se nepřipojí znovu (z rc.)... Je to zdržení startu kompu

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
George111
Full Member
***

Karma: 0
: 118



« #21 : August 31, 2010, 14:04:28 »

Omlouvám se. Moje chyba. namountování adresáře přes Sambu jsem dal pouze! do fstab, ale já předtím ještě provádím příkaz v bashi, konkrétně route add -net 10.0.0.0 netmask 255.0.0.0 dev eth0 a ten jsem již vložil do rc.local. Pardon bylo to jen nedorozumění. Vím, že tento příkaz jsem zde v předchozích příspěvcích neřešil.

Díky, díky za odpovědi. Používám MND Free 2010.1 64bit, KDE 4.4. (desktop) a MND Free 2010.1 32b, Gnome 2.30.0 (NB).
: 1 [2]
   |   
 
: