Přihlásit
: 1 [2]
   |   
: nefunguje my na PC ani Linux ani Windows (ale chcel by som oboje)  ( 4529 )
symon6
Newbie
*

Karma: 0
: 26


« #15 : November 13, 2010, 11:50:42 »

a ako si mam aspon nainstalovat linux lebo mz nejde ani ten nainstalovat
symon6
Newbie
*

Karma: 0
: 26


« #16 : November 13, 2010, 13:45:40 »

toto my pri instalácii mandrivy ukázalo ked som dal výpisi
http://img241.imageshack.us/i/spa0304.jpg/
http://img225.imageshack.us/i/spa0305q.jpg/
http://img225.imageshack.us/i/spa0305q.jpg/
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #17 : November 13, 2010, 13:47:47 »

Máš špatně vypálené CD/DVD a nebo máš špatnou mechaniku. Dělal jsi kontrolu ISO souboru a pak vypálené placky?

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
symon6
Newbie
*

Karma: 0
: 26


« #18 : November 13, 2010, 16:27:15 »

windows je vypálený dobre lebo už z toho CD inštalovaný bol a Mandrivu mám z originálneho DVD (čo bolo ku knižke). Ešte skúsim vymeniť mechaniku.
symon6
Newbie
*

Karma: 0
: 26


« #19 : November 13, 2010, 16:43:45 »

V mechanike problem nieje dal som druhú a opeť nejde ani linux ani windows
symon6
Newbie
*

Karma: 0
: 26


« #20 : November 13, 2010, 18:41:00 »

Ďakujem za pomoc ku koncu bolo počkodené CD akurát si nainštaluvávam windows a hned potom idem na LINUX ešte by som sa chcel opítať či stačí 30giga priestoru na LINUX MNADRIVU 2010 a následné aktualizácie?
vallonew
Hero Member
*****

Karma: 8
: 801



« #21 : November 13, 2010, 18:47:51 »

Ďakujem za pomoc ku koncu bolo počkodené CD akurát si nainštaluvávam windows a hned potom idem na LINUX ešte by som sa chcel opítať či stačí 30giga priestoru na LINUX MNADRIVU 2010 a následné aktualizácie?
Bohatě stačí 15 GB z toho mám 8 GB volných.   
: 1 [2]
   |   
 
: