Přihlásit
: [1]
   |   
: Scan portů  ( 3645 )
Pepep
Sr. Member
****

Karma: 1
: 409



« : December 08, 2010, 22:55:44 »

Vážení přátelé,
je to zvnějšku ? Jsem za routerem a na wifi s heslem s deseti znaky.Dík
Pep


* screen2.png (29.15 , 618x415 - 593 .)

Křížením kanibalů a parazitů nám vznikají buď úředníci (tedy i policajti, soudci či politikové) nebo manageři. Komunisti a fašounci. A exekutoři.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : December 08, 2010, 23:00:38 »

Ne, to dělá nějaký počítač, co se hlásí do sítě, na kterém jsou nainstalovány wincky; případně to může dělat SAMBA. Tohle je v poho

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Pepep
Sr. Member
****

Karma: 1
: 409



« #2 : December 09, 2010, 01:31:55 »

No, na tomhle nb sice widlows jsou, ale něco podobného mě dělá i pc, na které jsou mdv only, ale zas není přes wifi, ale rovnou kablem. Zůstávám tedy v klidu. Sambu jsem odstranil, protože se nepoužívá, uvidíme
Děkuji velmi zdvořile

Křížením kanibalů a parazitů nám vznikají buď úředníci (tedy i policajti, soudci či politikové) nebo manageři. Komunisti a fašounci. A exekutoři.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : December 09, 2010, 10:20:57 »

napíšu to jinak -- dělá to samba a/nebo spuštěné windows. Tzn. nějaký počítač, na kterém jsou nabootovány winy, se hlásí do sítě. Ale řekl bych, že to je samba.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
monte
Jr. Member
**

Karma: 0
: 74


montecze
« #4 : November 27, 2011, 20:25:48 »

Ahoj, mám (nazvu to:) také takový problém, stále mě otravuje že mi někdo skenoval porty, nemůžu mýt ani normálně spuštěný skype aniž by to nevyskočilo aspon 2x za minutu  + na tom provozuju některé serverové služby - čímž se výskyt této hlášky navyšuje. 

Zajímalo by mě, zda-li se dá deaktivovat nějakým způsobem pouze tato hláška, ty ostatní mě zajímají, hledal sem, ale neúspěšně.... Děkuji.

♥GTK+♥
lukas.v
Full Member
***

Karma: 2
: 145


« #5 : November 27, 2011, 23:05:45 »

Nepomohlo by na PC s Win, který je taky spuštěný a připojený sítě, vypnout automatické vyhledávání síťových složek? Např v XP vím, že to někde je. Ale kde to už jsem zapomněl.
Edit: V XP to je v Možnostech složky na kartě Zobrazení.
« : November 27, 2011, 23:11:24 lukas.v »

PC: 1.6GHz, 2GB RAM, 250GB HDD; Mageia 1 - 64bit; KDE 4.6.5
Netbook - Asus Eee 1000H: 1.6 GHz, 2GB RAM, 160 GB HDD; Debian Squeeze 32bit, KDE 4.4.5; Windows XP SP3
: [1]
   |   
 
: