Přihlásit
: [1]
   |   
: Nelze přidat zdroje mdv 2010.1 one  ( 4288 )
monte
Jr. Member
**

Karma: 0
: 74


montecze
« : November 19, 2010, 00:08:32 »

Zdravím,
mám čistou instalaci mandrivy 2010.1, chci si přidat zdroje.
Nastavit zdroje -> Přidat -> Přidat kompletní sadu zdrojů
Chvíly se nic neděje a pak vyskočí hláška:
Nelze nalézt zrcadlo ze seznamu zrcadel $MIRRORLIST a neudělám nic  
Zajímalo by mě zda-li může být chyba u mě a jestli se dá řešit nebo by se mohlo jednat o nějaký výpadek ze strany "mandrivy"
Děkuji.

♥GTK+♥
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : November 19, 2010, 00:11:52 »

výpaděk by to být mohl, ale spíš bych to viděl na chybu cURL. Prohledej forum na heslo cURL -- je toho tady okolo napsáno dost

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
monte
Jr. Member
**

Karma: 0
: 74


montecze
« #2 : November 19, 2010, 00:15:08 »

No, ale zvláštní je že před touto instalací tam byla ta samá mandriva, a tento problém jsem neměl,
akorát mám nově vypalené CD, mohlo by se stát že bylo špatně vypálený? Pak by zas bylo divný že je problém pouze s tímto.

♥GTK+♥
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : November 19, 2010, 00:16:43 »

V prvé řadě -- zkusil jsi, co jsem napsal?

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
monte
Jr. Member
**

Karma: 0
: 74


montecze
« #4 : November 19, 2010, 00:19:14 »

Ano, hledám, ale zatím sem nenarazil na informaci která by mi nějak přímo odpověděla nebo topic kde by bylo nějaké objasnění nebo postup.

♥GTK+♥
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #5 : November 19, 2010, 00:26:02 »

http://forum.mandrivalinux.cz/index.php?topic=12558.msg79723#msg79723

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
monte
Jr. Member
**

Karma: 0
: 74


montecze
« #6 : November 19, 2010, 00:54:39 »

Našel jsem, přepnul na wget a nic,
Ale když jsem dal v mcc aktualizovat system, psalo to že stahuje nějaký balíček ale ten se nestáhl a vypsalo to hlášku, něco jako že zdroje mandriva nemusí být zrovna k dispozici.

♥GTK+♥
monte
Jr. Member
**

Karma: 0
: 74


montecze
« #7 : November 19, 2010, 01:06:41 »

Uvidíme, já to nechám na zítřek a budu doufat že není chyba u mě, to by byl pro mě větší problém něž čekat až to zprovozní, hlavně je mi divné že v předchozí instalaci to šlo a ted ne, zkoušel jsem to pro jistotu přeinstalovat ještě jednou a ta samá chyba... prozatím Vám děkuji  

♥GTK+♥
monte
Jr. Member
**

Karma: 0
: 74


montecze
« #8 : November 19, 2010, 16:15:15 »

Už to funguje, byl to opravdu výpadek, díky bohu každopádně děkuji, alespon vím o další funkci

♥GTK+♥
: [1]
   |   
 
: