Přihlásit
: 1 [2] 3 4 5
   |   
: Opera  ( 31339 )
_dworkin


« #15 : January 06, 2011, 14:42:22 »

opera 2mdv2010.2


* opera1.png (202.29 , 1440x900 - 540 .)
_dworkin


« #16 : January 06, 2011, 14:43:38 »

dalsi screen


* opera2.png (212.65 , 1440x900 - 514 .)
_dworkin


« #17 : January 06, 2011, 14:44:40 »

"Maximální velikost přílohy: 256 KB, na příspěvek: 4" a bere to po jednom...


* opera3.png (199.56 , 1440x900 - 524 .)
_dworkin


« #18 : January 06, 2011, 14:45:17 »

posledni nahled.


* opera4.png (104.24 , 1440x900 - 511 .)
Lucie
Hero Member
*****

Karma: 2
: 734



« #19 : January 06, 2011, 14:45:52 »

Všichni dnes pokud vím používají otevřený Firefox či Chromium (a nebo stabilní chrome).

Chromium od Tebe většinou používám taky, ale má ten problém co už tady někdo zmínil, neumí přidat přílohu k emailu.

Jestli to nedělá v jiných znacích, jak na to asi někdo mohl dojít...? Jednoduše, vyzkoušet to než to pustí do aktualizací. Nastavit jakoukoliv klávesnici přece jde, a poznat písmeno od čtverečku taky, i když tu řeč neznám.

Jinak, vrátila jsem jsem tam verzi 10.61 z repo, a ta funguje jak má.

Nikdy neudělám dnes nic, co mohu neudělat taky zítra. (Fernando Pessoa)
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #20 : January 06, 2011, 14:49:47 »

Chromium od Tebe většinou používám taky, ale má ten problém co už tady někdo zmínil, neumí přidat přílohu k emailu.
Ted jsem to zkoušel a funguje to. Doporučuji aktualizaci.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Lucie
Hero Member
*****

Karma: 2
: 734



« #21 : January 06, 2011, 14:54:53 »

Ted jsem to zkoušel a funguje to. Doporučuji aktualizaci.

To nejde, pro 2010.0 už to nikdo neaktualituje, ani Ty. Jinak by se mi to přece aktualizovalo samo.
« : January 06, 2011, 14:57:04 Lucie »

Nikdy neudělám dnes nic, co mohu neudělat taky zítra. (Fernando Pessoa)
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #22 : January 06, 2011, 14:56:39 »

To nejde, pro 2010.0
Jo, tak pak se nediv, že v historickém vydání existují chyby...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Jiří Doskočil
Full Member
***

Karma: 8
: 188


jiridoskocil@jabber.cz


« #23 : January 06, 2011, 14:59:10 »

Jestli to nedělá v jiných znacích, jak na to asi někdo mohl dojít...? Jednoduše, vyzkoušet to než to pustí do aktualizací. Nastavit jakoukoliv klávesnici přece jde, a poznat písmeno od čtverečku taky, i když tu řeč neznám.
Třeba jim to fungovalo, mám operu 11 z repa a funguje ok. Zkoušela jsi smazat adresář .opera ?
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #24 : January 06, 2011, 15:00:52 »

Třeba jim to fungovalo, mám operu 11 z repa a funguje ok. Zkoušela jsi smazat adresář .opera ?
přesně tak. Mi to taky jede. To, že některým ne, je bohužel smůla. A mezi námi Lucie -- nahlásila jsi tu chybu vývojářům Mandriva Linuxu? Nebo vývojářům Opery? Pokud ne, tak jak to mají zjistit?

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Lucie
Hero Member
*****

Karma: 2
: 734



« #25 : January 06, 2011, 15:05:33 »

Jo, tak pak se nediv, že v historickém vydání existují chyby...

No, nevím, hihi, ale nevidím důvod k tomu aby v jakémkoli ostrém finálním vydání byly chyby, a ani třeba před 10 lety ani dnes. živím se jako překladatelka, a to proto, že to umím a dělám to dobře. Kdybych to dělala stejně dobře jako programátoři a měla vždycky někde nějakou chybu, nikdo by mi žádnou zakázku už nedal a skončila bych mezi cikánkama co zametají ulice, tam se snad chyba udělat nedá a nic se umět nemusí.

Jo, na operacesky jsem to napsala.

A nechme toho, akorát mě čertíš.
« : January 06, 2011, 15:13:38 Lucie »

Nikdy neudělám dnes nic, co mohu neudělat taky zítra. (Fernando Pessoa)
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #26 : January 06, 2011, 15:16:55 »

No, nevím, hihi, ale nevidím důvod k tomu aby v jakémkoli ostrém finálním vydání byly chyby, a ani třeba před 10 lety ani dnes. živím se jako překladatelka, a to proto, že to umím a dělám to dobře. Kdybych to dělala stejně dobře jako programátoři a měla vždycky někde nějakou chybu, nikdo by mi žádnou zakázku už nedal a skončila bych mezi cikánkama co zametají ulice, tam se snad chyba udělat nedá a nic se umět nemusí.
Lucie promiň, že to takto musím říct, ale tohle může říci pouze ten, kdo ví naprosto kulové o tom, jak se dělá linuxová distribuce, jak probíhá údržba balíčků a jak se programuje. Nemíním už na tebe reagovat, protože je to jako mluvit do zdi -- diskuse s Tebou je zbytečná ztráta času.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
_dworkin


« #27 : January 06, 2011, 15:32:34 »

Tak problem taky vyresen.

Odinstaloval jsem Operu.
Pak jsem se dival kde je a .. nikde pridal jsem i 586 zdroje PLF pak i Main pres http://easyurpmi.zarb.org/ a opera porad nikde.. Na http://rpm.pbone.net/ je kupodivu jen 586 verze a pokud nemusim tak se tomuto zdroji vyhybam. Ze bych si ji teda pridal rucne z Opera.com? No uz to tak vypada.

Stahl jsem tu posledni verzi z opera.com a stejny problem, asi to fakt byla ona.
urpme opera
http://www.opera.com/browser/download/?os=linux-x86-64&ver=10.63&local=y
a uz to jede.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #28 : January 06, 2011, 15:35:57 »

Opera je v NonFree. Ty se musí implicitně povolit. Viz (druhý) oranžový rámeček zde: http://wiki.mandrivalinux.cz/2010.1:zdroje

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
baltazar
« #29 : January 06, 2011, 15:49:38 »

Chromium od Tebe většinou používám taky, ale má ten problém co už tady někdo zmínil, neumí přidat přílohu k emailu
Ano,ano,ale ne Chromium,ale Chrome7.... připomínám,že z Google zdrojů..!! Ofi Google zdroje mi furt nabízej 8. a 9. verze ale test a unstable.
« : January 06, 2011, 15:55:22 baltazar »
: 1 [2] 3 4 5
   |   
 
: