Přihlásit
: [1]
   |   
: Digikam nejde spustit  ( 4528 )
Fras
Full Member
***

Karma: 0
: 139


.. is there anybody out there ?


« : January 09, 2011, 14:58:36 »

Prosím poraďte. Již jsem několikrát zkusil přeinstalovat digikam ale mi nejde spustit. Chvilku bliká ikona ale nic nenaběhne. pravděpodobně to bude souviset s reinstalaci MDV, kterou jsem před časem dělal ( home jsem nechával) když zlobil nějaký program stačilo většinou vymazat adesář s nastavením v home a pod. Tady nevím co s tím. Napíšu li v řádku, mám toto:
[stefan@localhost ~]$ digikam
QSqlDatabasePrivate::removeDatabase: connection 'ConnectionTest' is still in use, all queries will cease to work.
digikam: symbol lookup error: digikam: undefined symbol: _ZN7Digikam12DProgressDlg25setActionListVSBarVisibleEb
Co bych měl opravit? Děkuji ( kde 4.5.0 MDV 2010.2, 32bit ).

Notebook: MDV2010.2-32bit; KDE4.5
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : January 09, 2011, 15:01:39 »

aktualizuj na novější verzi KDE. Je to špatně ubalené.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
riman22
Newbie
*

Karma: -1
: 44

389319832
« #2 : June 05, 2011, 22:33:59 »

a ako sa to dá aktualizovať na novšiu verziu KDE 4 4.6 ?
Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #3 : June 05, 2011, 23:16:57 »

Žeby napr. www.cyron.cz
riman22
Newbie
*

Karma: -1
: 44

389319832
« #4 : June 06, 2011, 17:00:22 »

nedá sa mi pridať zdroj z tej stránky pre 32 bit. systém
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #5 : June 06, 2011, 17:03:54 »

Bez dalších informací (jako například jakým příkazem to přidáváš a co to naopak píše) ti to nikdo poradí. Křišťálové koule už totiž nejsou co bývaly...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
: [1]
   |   
 
: