Přihlásit
: 1 2 [3]
   |   
: "Pomotaný" systém  ( 17224 )
Alena
Full Member
***

Karma: 1
: 115


« #30 : February 15, 2011, 15:21:58 »

Dík, tak se to natáhlo dobře Akorát mi tam chybí zdroj "Peťoš" Zítra to zkusím doladit, podívám se na aktualizace a pak na písmo, přijde mi nějaký "chlupatý".
[root@localhost alvy]# urpmi.update -a
zdroj "NATVRDO_Main" je aktuální
zdroj "NATVRDO_Main_updates" je aktuální
zdroj "NATVRDO_Contrib" je aktuální
zdroj "NATVRDO_Contrib_updates" je aktuální
zdroj "NATVRDO_Non-free" je aktuální
zdroj "NATVRDO_Non-free_update" je aktuální
zdroj "NATVRDO_PLF-Non-free" je aktuální
zdroj "NATVRDO_PLF-free" je aktuální
[root@localhost alvy]#
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #31 : February 15, 2011, 15:23:38 »

add můj zdroj: viz http://petos.cz/rpms

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Alena
Full Member
***

Karma: 1
: 115


« #32 : February 16, 2011, 04:39:52 »

Ahoj Peťoši, tak tvůj zdroj úspěsně přidán  Stáhla jsem si esmsku. Nastavení flashe taky v pohodě. Teď řeším dva základní problémy. První by mě ani náhodou nenapadl, protože ve 2009 to šlapalo bezvadně, ale nejde mi SCIM. Bohužel jsem to googla a vypadá, že ten SCIM má ve 2010 opravdu problém. Nevíš, jestli se s tím dá něco udělat? Pro mě je to zásadní věc. Našla jsem třeba tohle, ale neodhadnu jestli má cenu to zkoušet, případně jestli si tím něco nepokazím http://mandrivachronicles.blogspot.com/p/japanese-input-in-mandriva-2010.html. Druhá věc je, že mi nefunguje úprava jasu. Když klepnu na ikonku, tak se rozbalí, ale dalším klikem se zavře  Napadá tě něco?
User0


« #33 : February 16, 2011, 04:54:49 »

ikonku, tak se rozbalí, ale dalším klikem se zavře
tak to funguje v Gnome
na ikonku se najede a scrolováním na myší se reguluje jas
Alena
Full Member
***

Karma: 1
: 115


« #34 : February 16, 2011, 05:30:20 »

Dík, fakt to scrolováním funguje! Docela mě to nenadchlo, ale akorát jsem zjistila, že funguje úprava jasu Fn+Home/End. Také fungují tlačítka na ovládání hlasitosti to mi pod 2009 nešlo.
Také jsem zjistila, že mi nefunguje esmska. Vyhazuje to chybu, viz. příloha, přitom brány mám aktualizované. Verzi mám 0.20.0. Nejdřív jsem myslela, že poslatsms.cz má poruchu, ale nejde to ani i když to zkusím přes O2, vůbec tam nevyskočí ta tabulka s kódem a napíše to, že zprávu nelze odeslat 


* esmska.png (88.59 , 616x594 - 549 .)
« : February 16, 2011, 09:34:02 Alena »
User0


« #35 : February 16, 2011, 14:19:57 »

Jen domněnka
Že by špatně vyplněné středisko zpráv nebo něco v nastavení ?
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #36 : February 16, 2011, 14:54:44 »

Aleno, příště prosím založ buďto nové vlákno nebo napiš nový příspěvek -- při editaci se mi totiž nepošle RSS a já si nevšimnu, že jsi příspěvek editovala -- na tento mě upozornil až User0 (jedná se o Tebe a aby se Ti dostalo odpovědi, mi je to upřímně celkem jedno ).

Vypadá to, že O2 opět změnilo nastavení bran. Stačí chvilku počkat, Kamil (vývojář Esmsky) to jistě brzy opraví.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
: 1 2 [3]
   |   
 
: