Přihlásit
: 1 2 [3]
   |   
: Nejde zvuk  ( 18980 )
Tomáš Němec


« #30 : March 25, 2011, 08:50:18 »

Zadal jsem tam 3stack a pak hp ale nic nepomohlo. Stáhnul jsem parametr alsamixergui akorát jsi už nepamatuju kde se alsamixer zapíná a nevím jak otevřu přímo ten alsamixergui děkuji
z.pepa
Jr. Member
**

Karma: 0
: 78



« #31 : March 25, 2011, 20:15:39 »

už jsem ti to psal zde:

 
Jr. Member


Karma: 0
Příspěvků: 59




            Re: Nejde zvuk
« Odpověď #12 kdy: Březen 21, 2011, 20:38:57 »   Citace Změnit Odstranit

Citace: Tomáš Němec  Březen 21, 2011, 18:41:04
Zvuk mám naplno

Pozor, to že to máš zesílené např na 100% v PC neznamená, že to máš zesílené, spusť si v konzoli alsamixer a tam všechny ty šavle vytahni nahoru, měl jsem kdysi podobný problém. Taky mi pomohlo vypnout PulseAudio, to se ale pak srovnalo a opět jedu přes něj.
Paur
Hero Member
*****

Karma: 31
: 1 416


http://pavel-linux.blogspot.com/

312891810
« #32 : March 25, 2011, 23:15:07 »

Zadal jsem tam 3stack a pak hp ale nic nepomohlo. Stáhnul jsem parametr alsamixergui akorát jsi už nepamatuju kde se alsamixer zapíná a nevím jak otevřu přímo ten alsamixergui děkuji

Alsamixer spustíš ku podivu třeba příkazem alsamixer v konzoli, alsamixergui stejně tak, ale měl by se objevit i v hlavním menu. Spouštět příkazy v KDE lze i pomocí klávesové zkratky alt+F2.

Neodpověděl jsi:
a) zkusil jsi vypnout Pulse Audio? (v Nastavení počítače - Hardware - Nastavit zvuk)
b) zkusil jsi vyhledat nějaký jiný parametr podle zde odkazovaného návodu na wiki?

NTB: Acer Extensa 5220 (Celeron 1,73 GHz,2GB), Mageia 2 32bit KDE 4.8.2)
PC: Intel C2D E4300,2GB,NVidiaGF7600GS,Mageia 2 32 bit KDE 4.8.2, WinXP Pro
Tablety: SmartQ V5-II (ARM 720 MHz, 256 MB, 2 GB, Android 2.1, Ubuntu 9.10 LXDE), Archos 101G9 (OMAP 2x1 GHz , 512 MB, Android 4)
: 1 2 [3]
   |   
 
: