Přihlásit
: [1]
   |   
: Problém s instalací Fish Fillets NG  ( 5771 )
Switch
Full Member
***

Karma: 0
: 144


327528622
« : April 07, 2011, 20:35:04 »

Ahoj, mám problém s nainstalováním hry Fish Fillets NG. Vždy se mi to sekne na 99% při stahování balíčku fillets-ng data. Zkoušel jsem přes Ovládací centrum i přes konzoli. Viz výpis dole, moc se mi nelíbí rozdílné verze obou balíčků, ale ani po aktualizaci zdrojů se to nesynchronizovalo tak, aby obě verze byly stejné. Poradí někdo? MDV 2010.0 z Free DVD, KDE4.4.1. Internetové připojení mám v pořádku.

[root@localhost pavel]# urpmi fillets-ng
Aby byly splněny závislosti, budou nainstalovány následující balíčky:
   Balíček                        Verze        Vydání        Arch. 
(zdroj "Contrib")
  fillets-ng                     0.9.1        1mdv2010.0    i586   
  fillets-ng-data                0.9.0        2mdv2010.0    noarch 
Navíc bude použito 119MB diskového prostoru.
Bude staženo 105MB balíčků.
Pokračovat v instalaci 2 balíčků? (A/n) a


    ftp://ftp.free.fr/mirrors/ftp.mandriva.com/MandrivaLinux/official/2010.0/i586/media/contrib/release/fillets-ng-0.9.1-1mdv2010.0.i586.rpm
    ftp://ftp.free.fr/mirrors/ftp.mandriva.com/MandrivaLinux/official/2010.0/i586/media/contrib/release/fillets-ng-data-0.9.0-2mdv2010.0.noarch.rpm
^C      99% z 110533340 hotovo, ETA = 1s, rychlost = 90.2K/s   
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : April 07, 2011, 20:53:16 »

a co místo na disku? Jak jsi na tom s ním?

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Switch
Full Member
***

Karma: 0
: 144


327528622
« #2 : April 07, 2011, 21:00:30 »

a co místo na disku? Jak jsi na tom s ním?
v Krusaderu v liště vidím toto: 1,8GiB volných z 7,7 GiB na (ext3) - s místem problém řekl bych nebude. v Adresáři home mám taky ještě přes 80gB volno...
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : April 07, 2011, 21:04:19 »

A co to stáhnout zvlášť?
wget ftp://ftp.free.fr/mirrors/ftp.mandriva.com/MandrivaLinux/official/2010.0/i586/media/contrib/release/fillets-ng-data-0.9.0-2mdv2010.0.noarch.rpm

a pak to nainstalovat? Mi se to stáhne v pohodě...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Switch
Full Member
***

Karma: 0
: 144


327528622
« #4 : April 07, 2011, 21:06:07 »

Zkusím to a snad se povede - každopádně nelíbil se mi moc rozdíl v těch verzích, tak jsem myslel,jestli není problém právě s tím.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #5 : April 07, 2011, 21:09:09 »

ne, v tom problém není -- zatímco v  fillets-ng proběhla nějaká malá aktualizace (a z 0.9.0 se stala 0.9.1), tak tato aktualizace se netýkala dat (hudby, map, textur...), takže -data zůstaly na 0.9.0...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Switch
Full Member
***

Karma: 0
: 144


327528622
« #6 : April 07, 2011, 21:14:03 »

ne, v tom problém není -- zatímco v  fillets-ng proběhla nějaká malá aktualizace (a z 0.9.0 se stala 0.9.1), tak tato aktualizace se netýkala dat (hudby, map, textur...), takže -data zůstaly na 0.9.0...
Ok, rozumím - alespoň mám jasno, že ne vždy musí verze balíků být shodné. Je divné, že stejný problém jsem měl například když jsem chtěl instalovat Tremulous... Nevím co je špatně, každopádně vždy 99% a dost..
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #7 : April 07, 2011, 21:17:56 »

zkus změnit (jestli to nemáš) stahovač na wget (je to v nastavení zdrojů > globální nastavení)

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Switch
Full Member
***

Karma: 0
: 144


327528622
« #8 : April 07, 2011, 21:23:52 »

zkus změnit (jestli to nemáš) stahovač na wget
Tak wget jsem měl nastavené. Myslím, že už jsem to tu v minulosti v jiném vláknu řešil a od té doby tam wget mám nastaveno.
Switch
Full Member
***

Karma: 0
: 144


327528622
« #9 : April 07, 2011, 21:26:49 »



Každopádně tento postup byl úspěšný a konečně je nainstalováno. Díky za pomoc..
: [1]
   |   
 
: