Přihlásit
: [1] 2
   |   
: skype  ( 11060 )
jopi


« : April 24, 2011, 18:07:52 »

Pekny den prajem ,preinštaloval som mandrivu a chcel som nainštalovat skype ,nemal som nikdy s nim problem a zrazu pri inštalacii mi vyhodi hlasku --nelze pristupovat k rpm souboru ,chyba pri registracii lokalnych balicku ,prosim poradte mi čo stym
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : April 24, 2011, 19:08:00 »

Odkud a co jsi isntaloval, tay do jaké verze Mandriva Linuxu, kolik bytů... trochu více info.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
jopisk
Newbie
*

Karma: 0
: 22


« #2 : May 17, 2011, 13:04:24 »

tak mam mandrivu 2010.2  a skype som stiahol zzo stranky skypy ,pod fedorou a nejde a ešte som aj stiahol tvoje rpm a tiež nejde
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : May 17, 2011, 13:09:50 »

Kolik bitů má nainstalovaný Mandriva Linux?

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
jopisk
Newbie
*

Karma: 0
: 22


« #4 : May 17, 2011, 13:41:14 »

fiha ,tak to teraz neviem povedať ,lebo to nebol môj pc a už som mu to dal ,len škoda že som sa neozval skôr ,da sa to ete nejako porobiť ,zašiel by som k nemu ,alebo to cele preinštalovať
Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #5 : May 17, 2011, 18:46:50 »

No, Skype je 32-bitový program. Ak máš 32-bitový systém, stačí mať správne nastavené a povolené zdroje a malo by to ísť (Peťošove RPMko by malo zaručene ísť). Ak máš 64-bitový systém, tak musíš mať pridaný aj 32-bitový main (release a zišlo by sa aj update). Bez toho to do 64-bitov nenainštaluješ aj keby čo bolo.
alda81
Hero Member
*****

Karma: 43
: 2 621


alda81@jabber.cz


« #6 : May 17, 2011, 19:30:07 »

(Peťošove RPMko by malo zaručene ísť).
dle zpráv z twitteru už Peťoš Skype v repozitářích nemá

Na zmrdy, wohnouty a ichtyly nereaguju - někdy se ale neudržím a udělám vyjímku.

Na každé prase se vaří voda a čím větší prase, tím větší kotel. (lidová moudrost)
Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #7 : May 19, 2011, 21:45:37 »

To som nevedel. Ospravedlňujem sa za zlú informáciu.
A čo je toho príčina? (ak sa smiem spýtať)
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #8 : May 19, 2011, 21:52:44 »

Jestli myslíš to se skypem a mým repozitářem, tak:

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #9 : May 19, 2011, 22:14:48 »

Ale Tvoj balíček pomáhal tým, ktorí sú nútení ho používať. Ja osobne by som ho nepoužíval, keby som nemusel. Ale nejak treba zarábať peniaze a volať do zahraničia je drahé. A ťažko je nútiť vedúceho,aby zakopal ten program. Mne osobne sa však vôbec nepáči.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #10 : May 20, 2011, 12:02:14 »

Chápu. Ale přesto říkám "bohužel".

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #11 : May 21, 2011, 12:14:15 »

Tak, ak môžem, chce sa Ti a nemáš k tomu nejaké výhrady, prosím pošli mi na e-mail (igrena@inmail.sk) ten balík (ak sa Ti dá) - myslím tým Skype pre 2010.2 a cz a sk lokalizácie.
Už vopred ďakujem. 
Peter Skoviera
Newbie
*

Karma: 0
: 9



« #12 : July 03, 2011, 22:47:55 »

tak mam mandrivu 2010.2  a skype som stiahol zzo stranky skypy ,pod fedorou a nejde a ešte som aj stiahol tvoje rpm a tiež nejde

ako si na tom so skypom, mal som podobny problem, ale podarilo sa mi to vyriesit
jopisk
Newbie
*

Karma: 0
: 22


« #13 : July 04, 2011, 20:52:42 »

ahoj môžeš prosím ta pomôct ,velmi pekne ti dakujem vopred
Peter Skoviera
Newbie
*

Karma: 0
: 9



« #14 : July 04, 2011, 21:18:38 »

ako som písal predtým - mal som podobný problém, ale skusil som stiahnut priamo zo stranky skype nie verziu pre fedoru ale skype dynamic --- a funguje na jednotku. skusil som aj skype static - a tiez funguje. skus a daj vediet
: [1] 2
   |   
 
: