Přihlásit
: 1 [2]
   |   
: skype  ( 11246 )
Switch
Full Member
***

Karma: 0
: 144


327528622
« #15 : August 07, 2011, 18:31:41 »

ako som písal predtým - mal som podobný problém, ale skusil som stiahnut priamo zo stranky skype nie verziu pre fedoru ale skype dynamic --- a funguje na jednotku. skusil som aj skype static - a tiez funguje. skus a daj vediet
Ahoj, stáhl jsem si skype Dynamic ze stránky skype.com - ale nevím, jak nainstalovat ten tar.bz2 balík, poradí někdo?
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #16 : August 07, 2011, 18:43:09 »

Rozbalit a spustit... Tar.gz je archiv (jako zip třeba).

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Switch
Full Member
***

Karma: 0
: 144


327528622
« #17 : August 07, 2011, 18:51:01 »

Rozbalit a spustit... Tar.gz je archiv (jako zip třeba).
Tak se mi to podařilo, není problém, když si to přesunu jinam než kam jsem to rozbalil?
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #18 : August 07, 2011, 18:59:08 »

Tak to budeš spouštět z toho adresáře. Myslím, nevím ted určitě, že je to připraveno tak, aby se to mohlo překopírovat do / nebo /usr. Ted si nejsem uplne jist.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Peter Skoviera
Newbie
*

Karma: 0
: 9



« #19 : August 08, 2011, 08:02:10 »

Možeš si to presunúť kam chceš a v systéme si nastav automatické spúšťanie skype, a je to.
: 1 [2]
   |   
 
: