Přihlásit
: [1] 2
   |   
: nefunguje zvuk v adobe flash playeru  ( 9640 )
knezi
Jr. Member
**

Karma: 0
: 71


« : May 28, 2011, 19:33:43 »

Dobrý den,. nainstaloval jsem adobe flash player, ale nefunguje mi zvuk:(.
Mám MDV 2010 64 bitů a notebook asus K50IJ.
Parametry mé zvukové karty jsou:
model: 82801| (ICH9 Family) HD Audio Controler
ovladač: snd-hda-intel

Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : May 28, 2011, 19:38:10 »

Mám pocit, že jsem se Tě už několikrát ptal, jakou máš přesně verzi a a upozorňoval tě, že Mandriva Linux 2010 jsou de fakto dva : 2010.0 a 2010.[1|2|Spring].

Odkud a jak jsi instaloval Flash?

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #2 : May 28, 2011, 19:40:33 »

Netreba doinštalovať nspluginwrapper? Ja ho poctivo inštalujem a nemám so zvukom problém.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : May 28, 2011, 19:45:28 »

No, počkal bych, až co odpoví na to, odkud a jak Flash instaloval... Je totiž v repozitářích.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
knezi
Jr. Member
**

Karma: 0
: 71


« #4 : May 28, 2011, 20:01:57 »

Mám 2010.2. Flash player jsem instaloval z oficiálních stránek Adobe. Instalovat jsem .rpm podle tohoto návodu:=flashplayer]http://wiki.mandrivalinux.cz/software:zvuk_a_video:flash_player?s[]=flashplayer

Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #5 : May 28, 2011, 20:04:59 »

Tak jej odeber a nainstaluj balíček flash-player-plugin z repozitáře PLF.

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
knezi
Jr. Member
**

Karma: 0
: 71


« #6 : May 28, 2011, 20:30:18 »

přidal jsem si zdroje PLF, ale správce balíčků nenašel flash-player-plugin:(

Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #7 : May 28, 2011, 20:46:00 »

Zaujímavé:

ftp://ftp.free.fr/mirrors/plf.zarb.org/mandriva/2010.0/non-free/release/binary/x86_64/flash-player-plugin-preview-10.3.162.29-1plf2010.0.x86_64.rpm

alebo

ftp://ftp.free.fr/mirrors/plf.zarb.org/mandriva/2010.2/non-free/release/binary/x86_64/flash-player-plugin-preview-10.3.162.29-1plf2010.1.x86_64.rpm


Čo za zdroje si si pridal???

Zle som to skopíroval. Ale ak by toto nešlo, tak daj vedieť
« : May 28, 2011, 20:55:20 Ivko »
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #8 : May 28, 2011, 20:51:45 »

Akorát mě napadá, že v 64bitu být nemusí -- Adobe, jakožto firma, na Linux a 64bitovou platformu celkem kašle. Celkem fest...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #9 : May 28, 2011, 21:15:16 »

No, skúšal som to. 64-bit flash-player raz nefunguje. Ja mám nainštalovanú klasiku 32-bitovú + nespluginwrapper. Ide bez problémov.
lukas.v
Full Member
***

Karma: 2
: 145


« #10 : May 28, 2011, 21:54:34 »

V plf zdroji by měla být zátím předběžná betaverze flash-playeru.
:
rpm -qa | grep flash-player
flash-player-plugin-preview-10.3.162.29-1plf2010.1

řádek s pfl z mého souboru urpmi.cfg:
mirrorlist: http://plf.zarb.org/mirrors/2010.2.x86_64.list
« : May 28, 2011, 21:58:20 lukas.v »

PC: 1.6GHz, 2GB RAM, 250GB HDD; Mageia 1 - 64bit; KDE 4.6.5
Netbook - Asus Eee 1000H: 1.6 GHz, 2GB RAM, 160 GB HDD; Debian Squeeze 32bit, KDE 4.4.5; Windows XP SP3
Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #11 : May 28, 2011, 22:07:03 »

Mne nešiel. Presnejšie mi nešiel zvuk. Ja by som len odporúčal tú 32 bitovú verziu.
knezi
Jr. Member
**

Karma: 0
: 71


« #12 : May 29, 2011, 11:03:39 »

takže mám radši přejít na 32 bitovou mandrivu?

D.Palamarchuk
Sr. Member
****

Karma: 7
: 377

156814113
« #13 : May 29, 2011, 11:23:07 »

Mam naistalovanou 64 bitovou verzi Mandrivy a take64 bitovy plugin Adobe Flash Player. A v Opere  jede bezporblemu. A tady je treba dat pozor aby v systemu nebyly zaroven 32-bitovy a 64-bitovy pluginy.

Mam vypnute pulseaudio.

PC: AMD AthlonII X4 2,6GHz 4GB RAM Zotac NVidia GT240 AMP 512MB VRAM Mageia 2 64bit KDE 4.8.5
Netbook: HP Pavilion dm-1 Intel Pentium U4100 1.3GHz 3GB RAM Intel X4500MHD Mageia 2 64bit KDE 4.8.5
lukas.v
Full Member
***

Karma: 2
: 145


« #14 : May 29, 2011, 12:04:49 »

Já mám taky 64bitový flash-player a PulseAudio mám zapnuté. Jediné, co mi nejede, jsou videa na stream.cz, jinak si nemůžu stěžovat.
Edit: Tak oprava - většina videí mi na stream.cz nejedou. Jen výjimečně narazím na tokové, které funguje. A když mám štěstí u těch nefunkčních mi nabídne přehrát video v nízkém rozlišení.
« : May 29, 2011, 12:24:20 lukas.v »

PC: 1.6GHz, 2GB RAM, 250GB HDD; Mageia 1 - 64bit; KDE 4.6.5
Netbook - Asus Eee 1000H: 1.6 GHz, 2GB RAM, 160 GB HDD; Debian Squeeze 32bit, KDE 4.4.5; Windows XP SP3
: [1] 2
   |   
 
: