Přihlásit
: [1]
   |   
: Skype a odosielanie správ  ( 4345 )
baronprasil
Hero Member
*****

Karma: 0
: 753



« : November 23, 2012, 02:49:05 »

Ahojte, mám takýto problém, vždy keď si s niekym píšem cez skype, tak mi po odoslaní skype padne. Inak všetko funguje. Zvuk, video a telefonovanie bez problémov, len samotná písomná konverzácia. Je úplne jedno aký skype nainštalujem. Proste padne a koniec. Pustím ho a ide akoby nič, len nesmiem písať. No, že som ja z toho aký už blázon. Ďakujem za rady.

AMD PHENOM II X4 940 Black edition - 3GHz@3.875GHz, 8 GB Ram - 1066 MHz, Mandriva 2010.2 64Bit
Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #1 : November 23, 2012, 08:53:56 »

Skús zmazať .Skype v /home adresári. Možno to pomôže
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #2 : November 23, 2012, 08:54:10 »

SKype spusteny z terminalu? Vlozis vystup? Jakou mas verzi Skype?

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
baronprasil
Hero Member
*****

Karma: 0
: 753



« #3 : November 23, 2012, 11:15:00 »

Áno, normálne cez príkazový riadok. Akýkoľvek som nainštaloval, tak po odoslaní bác. Zmizne. Jedine išla ešte stará jednotková verzia. Tá napočudo nepadla. Ide o to, že som si dával čistú inštaláciu 10.2 ky a pred tým som vždy nejaký skype rozchodil. Ale teraz úplne všetky mi padali. V noci som našiel tento skype http://mirror.yandex.ru/fedora/russianfedora/russianfedora/nonfree/fedora/releases/16/Everything/i386/os/skype-2.2.0.35-2.R.i586.rpm a na môj údiv tento chodí dobre.Takže som trošku blázon z toho. Tak inštalácia komplet novej mandrivy aj s nastavením asi hodinka a rozbehanie skypu 5. No neporazí Vás. Tak čo by to mohlo spôsobovať? Aj keď to mám už vyriešené, ale problém tu bol.

AMD PHENOM II X4 940 Black edition - 3GHz@3.875GHz, 8 GB Ram - 1066 MHz, Mandriva 2010.2 64Bit
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #4 : November 23, 2012, 11:56:56 »

Vzhledem k dobe, jsem doufal, ze to nebudu muset napsat zrovna Tobe, ale: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru

A tim, ze jsem napsal "Vlozis vystup" ve spojeni s tim terminalem jsem myslel, jestli to neco nevypise do terminalu ("prikazovy radek" se nachazi myslim jen ve windows, v Linuxu jej nenajdes), pripadne co, atd...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
baronprasil
Hero Member
*****

Karma: 0
: 753



« #5 : November 23, 2012, 12:58:04 »

Jasne, myslel som spustit príkaz. Omlúvam sa za nepresnú formuláciu. Len ten problém je, že skype ide a potom padne a v terminále mi nevypíše nič. Alebo mám dať nejaký príkaz na to?

AMD PHENOM II X4 940 Black edition - 3GHz@3.875GHz, 8 GB Ram - 1066 MHz, Mandriva 2010.2 64Bit
Ivko
Sr. Member
****

Karma: 5
: 290


« #6 : November 23, 2012, 22:41:44 »

Spustíš terminál a v ňom napíšeš SKYPE, čím ho spustíš, Nesmieš ho však mať spustený.
A vtedy do terminálu píše, čo robí program. Ten výpis chcel Peťoš. Je mi divné, že práve Ty toto nevieš.
baronprasil
Hero Member
*****

Karma: 0
: 753



« #7 : November 24, 2012, 12:55:23 »

Ale toto ja viem, skype spustím, nič sa nevypíše, len zostane moje meno užívateľa. Skype naskočí a ide to, ale keď v skype napíšem nejaký text niekomu a odošlem ho, tak skype padne a zmizne. V terminály nič nie je ani vtedy. Ak telefonujem cez skype, tak ide normálne. Len nesmiem odoslať žiadnu textovú komunikáciu, vtedy to padá. Zaujimavé je, že vyššie uvedený link na skype funguje už dobre.

AMD PHENOM II X4 940 Black edition - 3GHz@3.875GHz, 8 GB Ram - 1066 MHz, Mandriva 2010.2 64Bit
: [1]
   |   
 
: