Přihlásit
: [1]
   |   
: superblok nelze precist  ( 2303 )
Petr Vecera
Newbie
*

Karma: 0
: 378


« : December 21, 2005, 00:33:38 »

jaky ma duvod ze superblok nelze precist?
vezmu hudebni cd dam ho do mechaniky a nasleduje hlaseni ze superblok nelze precist at ho moutuju rucmo nebo i automaticky, ale pritom napr audiocreator nebo kscd  funguje se vsim vsudy....
Jan Habernal
Newbie
*

Karma: 0
: 153


« #1 : December 22, 2005, 15:00:00 »

Hudebni CD se nemountuji...
Proste vlozis CD a automaticky by se ti mel spustit CD prehravac KsCD.
Jestli ne, tak si ho otevri rucne.
Hudebni CD jdou take prehravat pres Amarok a Kaffeine, ale musis tam zvolit Prehrat hudebni CD, pres /mnt/cdrom nic neprehrajes...

To by bylo k prehravani
Kdybys chtel pisnicky zkopirovat na disk (jako wav nebo ogg nebo mp3), spust si programy K Audio Creator nebo Grip

Kdyby ti v prehravaci CD nahodou nesel zvuk, nemas propojenou mechaniku kablikem se zvukovkou.

Kdyby ti hudebni CD neslo pres KsCD otevrit, zrejme mas v nastaveni spatne nastavene zarizeni.
/dev/xxx
Jan Habernal
Newbie
*

Karma: 0
: 153


« #2 : December 22, 2005, 15:01:33 »

Sorry, az ted jsem si vsimnul, ze s KsCD a jinymi programy pracujes normalne...
Takze plati jen to, ze hudebni CD se nemountuji...
Mel bych se naucit cist:-)
Petr Vecera
Newbie
*

Karma: 0
: 378


« #3 : December 22, 2005, 21:04:41 »

V pohode. Spise me zajimalo proc superblok nelze precist. Jsou to pro PC data jako kazda jina. mozna je to jen recnicka otazka ze me to zajima
Jan Habernal
Newbie
*

Karma: 0
: 153


« #4 : December 23, 2005, 00:13:25 »

Audio data jsou trochu jineho charakteru...
: [1]
   |   
 
: