Přihlásit | Registrovat
: [1]
   |   
: pamet pro Toshiba Satellite 320CDT  ( 10480 )
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« : January 11, 2007, 17:53:24 »

Pokud by jste nekdo vedel kde sehnat za rozumny peniz 128 MB modul (KTT305/128) pro vyse uvedeny laptop, byl bych vdecen. Diky, H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
BBK
Newbie
*

Karma: 0
: 128


« #1 : January 11, 2007, 21:49:20 »

je to so-dimm?ty mam 2
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #2 : January 11, 2007, 22:01:26 »

Jo, je to SDRAM SODIMM.
Maji nejake proprietarni reseni, nejde o normalni pametove moduly; musi byt toshibacke. Pokud jsou ale ty tve primo pro Satellite, pak bych ho bral. Mam tam jednu pozici, je na ni 32MB, kterou chci vyhodit. Vestavena - nevymenna - ma dalsich 32. Celkem 64 je zoufale malo, tak na praci v konzole.
Mam vysledovano (ve slacku, nic jineho mi tam neslo), ze v konzoli si vystacim, spusteni X-sek a nejakeho programu uz swapuju cca 40-60MB, celkem tedy potrebuju nejakych 120 MB RAM, aby to nebylo moc line. 64 mne tedy nevytrhne, takze jen ta 128.
Pokud by jsi prijel do Prahy na ten patek, vem to prosim sebou, vezmu notas a hned to vyzkousime. Diky, H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
BBK
Newbie
*

Karma: 0
: 128


« #3 : January 12, 2007, 01:32:44 »

ty moje jsou z tos sat pro 6000 ted tam mam 2x 256 a jsem uplne v poho i tech 256 by stacilo ale vypad mi hlavni comp a tak jsem potreboval mit  otevrenejch 12 veci v gimpu najednou a uz to swapovalo a bylo zle...donesu to tam
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #4 : January 12, 2007, 14:07:41 »

Ta moje umi max 128, kolik ty tve moduly maji?

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
BBK
Newbie
*

Karma: 0
: 128


« #5 : January 12, 2007, 14:17:49 »

128 jeden, mam 2ks
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #6 : January 12, 2007, 15:07:40 »

skvele, uz se tesim. H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
KOLEMJDOUCÍ


« #7 : March 15, 2011, 16:21:03 »

Pokud by jste nekdo vedel kde sehnat za rozumny peniz 128 MB modul (KTT305/128) pro vyse uvedeny laptop, byl bych vdecen. Diky, H.

Dobrý den. Taktéž sháním paměťový modul sodimm na notebook Toshiba Sattelite 320cdt. Nebyl by ještě nějaký k mání? (jakékoliv velikosti do 128Mb) Děkuji!
: [1]
   |   
 
: