Přihlásit
: [1]
   |   
: problem pri instalaci ML 2007 pres vmware  ( 1688 )
Filip Fofr
Newbie
*

Karma: 0
: 1


« : March 18, 2007, 21:42:23 »

Ahoj, chtel sem si zkusit tenhle linux, pres vmware, mam DVD iso a kdyz to zapnu pres vmware, tak to nabootuje v pohode, ale kdyz dam instalovat, tak se to zacne po chvili natahovat do ramky, ale ihned pote nabehne sending terminal a kill nevim co  restarting system.. a pak to jede od znova zase to nabootuje at si vyberu co chci delat..  poradi nekdo?
Ivan Bibr
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 52
: 3 298



« #1 : March 18, 2007, 23:58:29 »

Něco máte asi blbě nastaveno. Mám tu několik MDV ve VMware a bez problémů - provozuji to tak už hodně let.

Zkuste se podívat, proč to zdechne, on to někde napíše...

Guest
« #2 : March 19, 2007, 00:20:49 »

no prave ze nenapise.. primo z toho nacitam do operacni pameti to skoci na to ukoncovani a restart.. variaci nastaveni uz sem zkousel mnoho.. i sem zkousel na betaverzi workstation 6, muzu znat vase nastaveni a aplikaci, kde vam to bezi?
Ivan Bibr
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 52
: 3 298



« #3 : March 19, 2007, 00:51:30 »

VMware 5.5.3 i 6beta, provozovano na LInuxu. Postup vytvoreni virtualniho stroje je naprosto standardni, jen si zvetsim disk, ram, a pridam ISO jako dalsi cdrom. Delam takto desikty instalaci a na problemy jsem zatim nenarazil.

hajma
Sr. Member
****

Karma: 5
: 379


« #4 : March 19, 2007, 13:25:16 »

napadá mě leda malá paměť
Guest
« #5 : March 19, 2007, 20:41:04 »

pameti davam 512.. jinak vsechno nechavam, tak jak je.. nakonec sem se rozhod, ze zkusim jen 32bitovy a ty uz bezej v pohode.. mozna za byla chyba tam.. ze pod 32b winama zkousim spustit 64b program.. to uz zase nevim ale procik 64b mam.
: [1]
   |   
 
: