Přihlásit
: [1]
   |   
: Modem flarion so zabudovanym dhcp ako spojazdnit,???  ( 3896 )
miminko
Newbie
*

Karma: 0
: 4


« : March 13, 2007, 16:04:45 »

Ahojte mam modem flarion na vysokorychlostny intenet. Ma zabudovany v sebe dhcp ktore prideluje IP. Len mi nechce behat internet pod Mandrivou. Poradte mi ako to nastavit. Ps: Modem je pripojeny k pocitacu pomocou LAN.....
Ivan Bibr
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 52
: 3 298



« #1 : March 14, 2007, 13:47:12 »

Nastavte Mandrivu podle dokumentace k modemu - k takto koncipovanému dotazu se nedá více říci.

Guest
« #2 : March 14, 2007, 21:22:16 »

Pingy chodi? Opravdu DHCP pridelil IP? Pridelil i DNS?
miminko
Newbie
*

Karma: 0
: 4


« #3 : March 14, 2007, 22:46:53 »

neprideli nic a v dokumentacii modemu ej len blaznivi windows popisany..
Luděk Sladký
Hero Member
*****

Karma: 4
: 1 358


« #4 : March 14, 2007, 23:03:45 »

A máš vůbec správně nastavenou síť? Ethernetový modemy jsou vždycky v pohoodě. Je něco zajímavého v logu při restartu sítě?
miminko
Newbie
*

Karma: 0
: 4


« #5 : March 16, 2007, 22:17:23 »

uz mi to ide v pohode. neviem co bol za problem
: [1]
   |   
 
: