Přihlásit
: [1]
   |   
: Ako spojazdnit synaptic?  ( 1733 )
Guest
« : May 25, 2008, 17:17:20 »

Cuz, da sa nejako nastavit synaptic, aby som cez neho mohol instalovat/odberat software? Rad by som presiel z ubuntu na mandrivu, ale najviac mi chyba synaptic, lepsi program na spravu balikov som nikde nenasiel. Ma mnoho funkci, lahko sa s nim pracuje, a hlavne je rychly. Dik za radu
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #1 : May 25, 2008, 18:46:26 »

#urpmi synaptic
PS: urpmi taky neni spatne.
http://www.mandrivalinux.cz/modules/dokuwiki/doku.php?id=prikazovy-radek
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
Pavol
Full Member
***

Karma: 1
: 161


« #2 : May 25, 2008, 20:04:47 »

Malá otázka: keď by som si nainštaloval Synaptic, fungovali by v konzoli príkazy apt-get? Mimochodom, dá sa v Madriváckom nástroji na spravovanie balíčkov reinštalovať balíček, ako v Synapticu?

CPU: Intel Pentium Dual Core E 2180, Doska Intel DG31, Grafika NVidia GF 9500 GT, MDV 2009.1
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #3 : May 25, 2008, 22:05:13 »

V grafickem udelatku ne.
V konzoli ano.
http://www.mandrivalinux.cz/modules/dokuwiki/doku.php?id=prikazovy-radek-urpmi-urpmi
parametr –replacepkgs (ty pomlcky jsou dve).
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
: [1]
   |   
 
: