Přihlásit
: [1]
   |   
: Opera a mozila a video ct24  ( 5297 )
kikin
« : September 27, 2008, 20:34:51 »

Dobry vecer na ct mi nejede video na mozile pritom sem postupoval podle navodu  www.ct24.cz/vysilani/help/  ale na opere mi hraje video ct 24 ale uz nejde zase zvetsit atd.mam powerpack 2008.1 dik
« : September 27, 2008, 20:37:00 kikin »
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : September 27, 2008, 20:40:18 »

Ahoj
Mas nainstalovany mplayer a (hlavne) mplayerplugin?

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
kikin
« #2 : September 27, 2008, 21:03:11 »

mplayer mam naistalovany jeste skusim doinstalovat z instalovat odebrat mplayerplugin dekuji za typ pak pisnu jak sem dopadl
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : September 27, 2008, 21:10:23 »

Jen bych Te poprosil, jestli bys mohl zkusit aspon trochu pouzivat carky a tecky ve vetach (na hacky a carky nad pismeny kaslu i ja, ale pokud nepouzivas ve vetach, tak se to spatne cte a obcas si musi clovek vybrat ten spravny vyznam).

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
kikin
« #4 : September 27, 2008, 21:13:59 »

Promin, nedari se mi najit v balicich ten mplayerplugin. Kde bych to prosim mohl pripadne stahnout?
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #5 : September 27, 2008, 21:41:35 »

Dej sem vypis z /etc/urpmi/urpmi.conf, jestli mas spravne nastaveny zdroje :-)

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
kikin
« #6 : September 27, 2008, 21:57:16 »

ten prikaz mi nejde:-( . mam zdroje od pana Cyrone urmpi internet automatic.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #7 : September 27, 2008, 22:01:05 »

Myslel jsem tim, at si ten soubror otevres v cemkoli a sem das obsah toho souboru, ale nic se nedeje :-)
A je to divne, protoze mplayerplugin je ve zdrojích v main, takze pochybuji, ze by UIA od pana Cyrone nenastavilo main :-)
No, ale stejne sem prosim Te dej obsah toho souboru
(napriklad prikazem
kwrite /etc/urpmi/urpmi.conf
)

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
kikin
« #8 : September 27, 2008, 22:15:19 »

Jsi velmi laskav, jestli budes tak hodny zkusime to zetra. dnes uz mi to nemysli 
kikin
« #9 : September 28, 2008, 07:59:14 »

prikaz sem zadal otevrel se pouze kwrite.  dival jsem se do priucky jak na to ale nic sem zatim nenasel :-( 
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #10 : September 28, 2008, 10:46:29 »

Tak tedy... hmm, to je divne.
Zkus si tedy otevrit kwrite (nebo libovolny jiny textovy editor) a zkus se 'doklikat' k tomu souboru. Na 100 % jej tam máš.
/etc/urpmi/urpmi.cfg

EDIT: Promin, jsem magor. conf tam neni, je to cfg. Omlouvam se...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
: [1]
   |   
 
: