Přihlásit
: [1]
   |   
: internet na eduroam  ( 3082 )
ofcaas


« : October 07, 2008, 17:34:28 »

Ahoj,

je tu nekdo, kdo se s mandrivou prihlasuje na sit eduroam??? nejde mi pres graficky prostredi se k ni pripojit, k jinym sitim lze. Nekde bude chyba asi v nastaveni. Kdyz se pripojim pres konzoli tak to lze.
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #1 : October 07, 2008, 17:41:00 »

Vytvor si pak tedy scriptik, ktery provede 'konzolove prihlaseni' k siti.

Problem Tveho dotazu je, ze je absolutne nekonkretni a nic nerikajici. Co mas za system, verzi. K jakym sitim se nemuzes pripojit...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
ofcaas


« #2 : October 07, 2008, 22:36:47 »

za neuvedeni verze se omlouvam - Mandriva 2009 rc2

jinak sit eduroam je celosvetova sit pro vysokoskolaky k pripojeni na internet... resi se tento problem a zatim jsem nikde nenalezl odpoved - jedine - http://eduroam.cz/doku.php?id=cs:uzivatel:sw:nix:wpa_supplicant
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #3 : October 07, 2008, 22:47:49 »

Eduroam jako takovy znam (studuji na MU). A proč si neudelas script, ktery to pripoji jakoby v konzili? Rad Ti s tim pomuzu. Je to rychlejsi - na plochu si muzes vytvorit ikonku k pripojeni).
EDIT: nevim, kde je problem s tim klikacim udelatkem...

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
: [1]
   |   
 
: