Přihlásit
: [1]
   |   
: Mandriva 2008 CZ  ( 3939 )
NeiTH


« : November 02, 2008, 10:48:30 »

Nazdar. Tak som sa chcel spytat ze ci sa mi oplati zakupit si Mandrivu 2008 CZ alebo si mam pockat na 2009 ?
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #1 : November 02, 2008, 13:07:10 »

pockat, rozhodne
Cim dele mam (zatim free verzi), tim jsem spokojenejsi :-)
s cz verzi urcite pocitam
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
Ivan Bibr
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 52
: 3 298



« #2 : November 02, 2008, 18:03:05 »

pockat, rozhodne. Cim dele mam (zatim free verzi), tim jsem spokojenejsi :-)

 Ja taky. Dokonce musim rict, ze zacinam byt velmi, ale opravdu velmi spokojen s KDE4. Je to sice hodne jine, ale je to fakt dobre...

s cz verzi urcite pocitam

To ja taky ;-).

NeiTH


« #3 : November 02, 2008, 20:14:35 »

A oplati sa to kupovat ?
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #4 : November 02, 2008, 20:51:10 »

Jako ve skole:
Pokud jsi v Linuxu zacatecnik, tak je to neco jako povinna cetba vecer pred spanim
Pokud prechazis z jine distribuce, tak je to doporucena cetba k rozsireni uciva
Pokud uz nejakou mas, tak vis, ze to je knizka, ktera se vzdycky hodí
Rekl bych, ze 99 procentum pripadnych problemu, dotazu a potizi je mozne predejit nebo vyresit touto knihou...

(ja s CZ taky pocitam :-) )

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
NeiTH
Newbie
*

Karma: 0
: 5



« #5 : November 02, 2008, 21:18:25 »

Aha mno a aky je rozdiel medzi PP a Free ??
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #6 : November 02, 2008, 21:28:05 »

Podivej se na wiki:
wiki.mandrivalinux.cz
http://wiki.mandrivalinux.cz/kterou-edici-mdv-zvolit

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Paur
Hero Member
*****

Karma: 31
: 1 416


http://pavel-linux.blogspot.com/

312891810
« #7 : November 02, 2008, 22:15:28 »

Tak to jsem rád, že se názor na KDE4 mění. Stejně si myslím, že se časem třeba i některé "filozofické" věci změní (např. možnost vytvoření ikon na ploše). Na tohle bych nechtěl jako novic přecházet z Windows  Zatím zkouším ve VirtualBoxu a některé věci vypadají nadějně (změněná podpora mého dvb-t usb dongle snad umožní používat dálkové ovládání, snad i webcam bude chodit). Že se odstraní chyby a zlepší funkčnost předpokládám automaticky. Jenom doufám, že to utáhne můj NB s celeronem 1,73 GHz + 1 GB RAM.
« : November 03, 2008, 13:02:32 Paur »

NTB: Acer Extensa 5220 (Celeron 1,73 GHz,2GB), Mageia 2 32bit KDE 4.8.2)
PC: Intel C2D E4300,2GB,NVidiaGF7600GS,Mageia 2 32 bit KDE 4.8.2, WinXP Pro
Tablety: SmartQ V5-II (ARM 720 MHz, 256 MB, 2 GB, Android 2.1, Ubuntu 9.10 LXDE), Archos 101G9 (OMAP 2x1 GHz , 512 MB, Android 4)
NeiTH
Newbie
*

Karma: 0
: 5



« #8 : November 02, 2008, 22:43:50 »

Ok dakujem vsetkym. A este jedna otazka

Rozbehnem Mandrivu 2009 na 100%  s takymto PC ?
-Procesor 2,4 GHz
-768 Mb ram
-ATI Radeon x1650 256mb grafickou ?
Ivan Bibr
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 52
: 3 298



« #9 : November 02, 2008, 23:03:33 »

Stejně si myslím, že se časem třeba i některé "filozofické" věci změní (např. možnost vytvoření ikon na ploše).

Tohle samozřejmě jde - celkem bez problémů .

Jakub Šenk
Hero Member
*****

Karma: 16
: 1 254



« #10 : November 02, 2008, 23:17:40 »

Ok dakujem vsetkym. A este jedna otazka

Rozbehnem Mandrivu 2009 na 100%  s takymto PC ?
-Procesor 2,4 GHz
-768 Mb ram
-ATI Radeon x1650 256mb grafickou ?

Asi takto, já osobně mám:

-AMD AthlonXP 2000+(1.6 GHz)
-1.5 GB (ale měl jsem jednu dobu kdysi i jen 256 MB)
-GF FX 5500 256 MB (ale měl jsem I GF 4 MX)

A až na trhané 3D prostředí v KDE (v GNOME OK), je vše ok

PC: AMD AthlonXP 2000+, 1,5 GB RAM, GF 4 MMX 64 MB VRAM.

WWW: http://senkjakub.blogspot.com
: [1]
   |   
 
: