Přihlásit
: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
   |   
: KDE 4.2.0 pro Mandriva Linux 2009.0  ( 35288 )
Sajfi


« #45 : February 03, 2009, 13:52:15 »

U mě flashova videa (např. youtube) fungují (i se zvukem:)... Kafeine (pro KDE3?) nepoužívám - v SMplayeru video a zvuk jede...
Paur
Hero Member
*****

Karma: 31
: 1 416


http://pavel-linux.blogspot.com/

312891810
« #46 : February 03, 2009, 14:24:50 »

Tak chyba zvuk v amaroku hraje, ale pak zase nejdou flashova videa ve firefoxu ani jinde napr. v kaffeine, mplayer ....
Pulseaudio máš on nebo off? Něco podobného bylo tady: http://forum.mandrivalinux.cz/index.php?topic=9848.msg55703#msg55703
Přečti si i pár následujících příspěvků, nakonec to šlapalo se zapnutým pulseaudio.

NTB: Acer Extensa 5220 (Celeron 1,73 GHz,2GB), Mageia 2 32bit KDE 4.8.2)
PC: Intel C2D E4300,2GB,NVidiaGF7600GS,Mageia 2 32 bit KDE 4.8.2, WinXP Pro
Tablety: SmartQ V5-II (ARM 720 MHz, 256 MB, 2 GB, Android 2.1, Ubuntu 9.10 LXDE), Archos 101G9 (OMAP 2x1 GHz , 512 MB, Android 4)
Ged
Full Member
***

Karma: 3
: 215


17002977
« #47 : February 03, 2009, 15:28:12 »

Tak jsem nastavil jako vychozi "PulseAudio Sound Server" a vse uz funguje.

Dekuji za rady

Jednou jsem ho videl na vanoce

Gold "3-Ethyl-1,2,2-trimethyl-bicyclo[2.1.0]pentane"

jabber: uranit@jabbim.cz
sine.nomine[nereg]


« #48 : February 04, 2009, 14:57:47 »

petos: otestovano, po update na 4.4.3-15pts2009.0 kopete notifikace plasmu neshazujou. diky
Peťoš
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: 188
: 6 712



« #49 : February 04, 2009, 15:01:56 »

Prave jsem dodelal jeste jednu vyssi verzi Qt, vydani 18. (delal jsem na tom 5 hodin ).
Snad to neprijde nazmar a vic pomuze nez uskodi

Do it or do not. There is no "try".

Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky
Ivan Bibr
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 52
: 3 298



« #50 : February 04, 2009, 16:57:21 »

Ahoj, KDE 4.2 nainstalováno na určeném disku pro experimentování, hezky to vypadá, zatím vše chodí. Jen při nastavování KPPP v okamžiku, kdy chci uložit vytáčené číslo pro připojení mobilem (*99#), mi to hodí hlášku:

Nastala kritická chyba
The application KPPP (kppp) crashed and caused the signal 11 (SIGSEGV).
Please help us improve the software you use by filing a report at http://bugs.kde.org. Useful details include how to reproduce the error, documents that were loaded, etc.

Ničemu to nevadí, umím se připojit i přes applet pro nastavení sítě, ale zbytek rodiny je zvyklý na KPPP...

Dělá mi to taky. Dá se to vyřešit nastavením čísla v ~/.kde4/share/config/kppprc:

:
Phonenumber=*99# 

Bohužel nejsem schopen donutit bluetooth k autentizaci , na starém stroji to s 4.1.3 prošlo, po upgradu na 4.2 to bylo OK, ale  na novém stroji jsem rovnou nahodil 4.2 a neobjeví se ten dialog na výměnu autentizačního hesla.Až to rozchodím dám vědět.

sine.nomine[nereg]


« #51 : February 06, 2009, 10:54:35 »

ftp://ftp.kde.org/pub/kde/stable/4.2.0/Mandriva/2009.0/RPMS/

oficialni (?) rpm jsou ready. s tydennim zpozdenim, ale prece zajimat to bude asi hlavne lidi na 64 bitech...
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #52 : February 06, 2009, 18:48:24 »

zajimave, ze by balicky primo od vyvojaru KDE (?)
Uz to nekdo zkousel?
Zatim kde4 nepouzivam; v oficialnich aktualizacich se tahle 4.2 nenabizi?
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
krizak
Full Member
***

Karma: 1
: 216


301550699
« #53 : February 06, 2009, 19:06:58 »

On se do nějakých 13:30 ten zdroj nedal vůbec přidat. A ještě cca v 16 mi stahování po chvíli spadlo. Zkusím to znovu v noci.

Nikdy nic nevysvětlujte. Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám stejně neuvěří...
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #54 : February 06, 2009, 20:23:56 »

obavam se, ze tento "zdroj" nepujde pridat, nebot to neni zdroj, ale ftp archiv balicku.
Neni tam hdlist ani dalsi nalezitosti.
Urcite by to slo stahnout a nastavit jako lokalni archiv ve vlastnim PC.
H.

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
b3da
Sr. Member
****

Karma: 7
: 385


« #55 : February 06, 2009, 20:38:40 »

obavam se, ze tento "zdroj" nepujde pridat, nebot to neni zdroj, ale ftp archiv balicku.
Neni tam hdlist ani dalsi nalezitosti.
Urcite by to slo stahnout a nastavit jako lokalni archiv ve vlastnim PC.
H.
hdlist tam je. Ve složce media_info.
Hobil
Hero Member
*****

Karma: 58
: 4 006


« #56 : February 06, 2009, 20:52:35 »

 
tak ted se stydim

Benzínem se nemá hasit ohniště
teď už je to jedno, ale pro příště... (K.P.)
krizak
Full Member
***

Karma: 1
: 216


301550699
« #57 : February 07, 2009, 10:42:46 »

Tak jsem to z ftp.kde.org stáhnul, nahodil (postupem čistá instalace mandrivy s IceWM, aktualizace, přidání zdroje ftp.kde.org, instalace KDE 4.2) a první poznatky: nechodí Rozhraní pro spouštění programů (kritická chyba krunner...) a nechodí Kopete (rovněž kritická chyba...).

Nikdy nic nevysvětlujte. Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám stejně neuvěří...
b3da
Sr. Member
****

Karma: 7
: 385


« #58 : February 07, 2009, 11:51:41 »

Tak jsem to z ftp.kde.org stáhnul, nahodil (postupem čistá instalace mandrivy s IceWM, aktualizace, přidání zdroje ftp.kde.org, instalace KDE 4.2) a první poznatky: nechodí Rozhraní pro spouštění programů (kritická chyba krunner...) a nechodí Kopete (rovněž kritická chyba...).
Jak jste aktualizoval? Přímo, přidáním zdroje, nebo jste stáhl celý zdroj?
krizak
Full Member
***

Karma: 1
: 216


301550699
« #59 : February 07, 2009, 12:03:24 »

Přidal jsem zdroj a vybral balíček task-kde4 pro verzi 4.2.0 - pozor, balíček nemá stejný název, jako balíček z Peťošova zdroje (tedy ne task-kde42).
Abych nezapoměl - v KPPP nejde nastavit vytáčené číslo přes GUI.

Nikdy nic nevysvětlujte. Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám stejně neuvěří...
: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
   |   
 
: